2011. december 30., péntek

"Ez a legjobb csapat!"

Csapatkapitányként gyakori feladat

Csapatkapitányként Lövey Lajos játszotta a legtöbb percet a 2011-s őszi szezonban. Lázár Norbert az évzáró banketten a megye egyik legjobb kapusának titulálta ki, és a 19 bekapott gól, amely a második legkevesebb a megyei I-ben némileg alátámasztja ez. Önmagával elégedett a portás, és összességében a csapattal is, bár egy dobogós helyezés nyilván jobban mutatna! Mindenesetre, így is az eddigi legjobb aszalói, megyei I-s csapat kapuját védi, bravúrosan!

2011. december 28., szerda

"Sikeres félév van mögöttünk!"




Barcsa László vezetőedző a bajnokságra való hiányos felkészülés ellenében is elégedett az elmúlt fél évvel. Sem a Magyar Kupa, sem pedig a bajnoki szereplés nem okozhat csalódást, igaz utóbbiban az emődi és nyéki összecsapás apró tüskeként van jelen, de összességében elégedett a szakvezető! A tavalyi évhez képest nagy volt a változás a keretben, mégis egy jobb társasággal sikerült elérni az ötödik pozíciót! Most télen nagy változás nem várható a keretben, így a csapat január 14-én szombaton kezdi meg a felkészülést a tavaszi hadjáratra!



2011. december 20., kedd

Karácsonyi banketten zártuk le az évet!

Megvolt a hangulata: értékelés a karácsonyfa mögött
 December 19-én lezárult a felnőtt csapat számára a 2011-es év! A közelgő ünnepekre való tekintettel egy kis karácsonyfa és előtte rengeteg ajándék várta a szikszói Bethánia-pincébe betoppanó, meghívott elnökségi tagokat, szponzorokat és játékosokat. Csak sejthették, hogy mi lesz a sorsa a díszes fa helyet foglaló ajándékoknak, azonban biztosan senki sem tudott. Képek az évzáróról: ide kattintva!

2011. december 14., szerda

Hétfőn lesz az évzáró!


  2011. december 19-én lesz az Aszalói Sportegyesület felnőtt csapatnának évzáró bankettje. A hétfői napon 17 órától találkoznak a játékosok, elnökségi tagok, szponzorok a Szikszón, Puskás Ferenc pincéjénél.

2011. december 3., szombat

Statisztika I.

Csapatként helytálltak!
 Véget ért a 2011/2012-es szezon őszi bajnoki szériája, amelynek végén csapatunk a tabella 5. helyén áll, 32 megszerzett ponttal. A tabella első helyén a 41 pontos Tállya, míg második pozícióban az őszi szezont veretlenül letudó Szikszó-Tomor-Lak áll 39 egységgel. A dobogó legalsó fokán Sajóbábony 37 pontos, míg a negyedik pozícióban Bükkábrány 35 pontot szerzett. Így következik Aszaló, majd utánunk Abaújszántó 31 ponttal és leszakadva Tiszalúc 27 pontos. Egy kicsit jobban boncolgassuk a mieink teljesítményét! Jövőhéten pedig a játékosok is sorra kerülnek!