2012. július 31., kedd

Edelényben kezdünk!

Tavaly győztesen távoztak a mieink Edelényből!

A hétfői napon elkészült a 2012/2013-as bajnoki szezon őszi menetrendje. Az eredetileg 16 csapatosra csökkentett új bajnokságban egyetlen változás történt az előre leadott nevezések szerint a mezőnyben, Sajószentpéter helyett a tavaly gyakorlatban kiesett MVSC indul el a megyei I-ben.
 A mieink számára viszonylag kedvezőnek mondható a sorsolás. Az új szezont Edelényben kezdjük egy vasárnapi napon, majd következik az régi-új, NB3-ból kiesett Sárospatak hazai pályán. Az első feljutóval rögtön a 4. fordulóban találkozunk, méghozzá Bogács látogat majd Aszalóra. A nagy rangadó Szikszó-Tomor-Lak ellen szintén hazai pályán lesz a 6. fordulóban, szeptember 22-én. A 10. fordulóban pedig Tállyára látogatnak mieink, október 20-án. A létszámcsökkentésnek köszönhetően nem lesz hétközi forduló. Az utolsó fordulóra november 24-én kerül sor, amikor is Felsőzsolca látogat majd csapatunkhoz.

2012. július 30., hétfő

Heti program


A múltheti edzőmérkőzések után, a héten újra visszatérnek az edzésekhez csapataink. A felnőtt keret számára kedd-csütörtök 18 órától lesz tréning, míg az ifjúsági csapat hétfő-szerda 17 órai kezdettel vesz részt az aszalói edzésen.
 Augusztus első hétvégéjén, azaz 4-én, szombaton 17:30-tól Nyékládházával mérkőzik meg felnőtt csapatunk, a helyszín még kérdéses.

2012. július 26., csütörtök

Változatos edzőmeccsek

Eddig hazajártunk az MVSC-hez

 Eltelt egy röpke pár nap, ami alatt négy edzőmérkőzés is történt a csapat háza táján. Méghozzá két felnőtt- és két U19-es edzőmérkőzés zajlott le a napokban. Időrendben haladva, a múlthét végén, ifistáink az MVSC-nél tettek először látogatást, minek következtében 7-0-s vereséget szenvedtek. Majd a felnőtt csapat is először lépett pályára az új szezonban, szintén az MVSC otthonában, azonban ők sikeresebben szerepeltek, 3-1-es győzelmet arattak. Szerdán aztán Abaújszántón léptek a zöld gyepre kedvenceink, ahol Tállya ellen 2-1-es vereség lett a rendes játékidő vége, amely nem tartott 90 percig, ugyanis a heves zivatar következtében, a villámlások miatt félbeszakadt a találkozó. Ifistáink a csütörtöki napon visszavágóra utaztak a "vasutas" fiatalokhoz, ahol már jóval inkább helytálltak a jövő reménységei, ugyanis ha ki is kaptak, de a 6-5-re végződő mérkőzés már komoly alap lehet a következő bajnokságra, fiataljaink számára is!

2012. július 21., szombat

Elmarad a szombati edzőmérkőzés!

 Elmarad a szombatra tervezett Homrogd elleni, első felkészülési mérkőzés a felnőtt csapat számára. Azonban hogy ne maradjanak tétlenül kedvenceink 18 órától edzéssel készülnek az új szezonra.

2012. július 20., péntek

Teljes a megyei I. osztály mezőnye!


A mai napon letisztázódott mely csapatok vesznek részt a 2012/2013-as pontvadászatban. A tavalyihoz képest két csapattal rövidült meg a lista, így már csak 16 együttes küzd meg a bajnokságban egymással. Tavaly a visszalépő Gönc mellett, Emőd, Mád, az MVSC és Sátoraljaújhely esett ki a szezon végén.
 A mezőny régi-új tagja az NB3-ból kieső Sárospatak, valamint a megyei II. osztály győztesei: északról Szendrő, keletről Karcsa, míg a közép csoportból Bogács.
 A bajnokság tervezett kezdési időpontja: augusztus 18-ai  hétvége.
2012/2013-as bajnokság teljes mezőnye: Abaújszántó, ASZALÓ, Bogács, BTE Edelény, Encs, Felsőzsolca, Karcsa, Nyékládháza, Onga, Sajóbábony, Sajószentpéter, Sárospatak, Szendrő, Tállya, Tiszalúc, Tomor-Lak

Változott az idő és a helyszín!

A szombati Homrogd elleni edzőmérkőzés kezdési ideje 17 órára módosult, míg a helyszín a megye II. osztályú csapat pályája lesz.

2012. július 18., szerda

Felkészülési program

Az MVSC-vel kétszer játszik edzőmérkőzést csapatunk

 Nagyjából összeállt felnőtt csapatunk nyári felkészülési mérkőzéseinek sora, amely összesen eddig öt találkozót foglal magába. A tervben ezen felül még szerepel további két összecsapás, amelyre egyenlőre nincs partner.

Az edzőmérkőzések:
 
Dátum
Nap
Kezdés
Mérkőzés
Helyszín
2012. július 21.
Szombat
17:00
Homrogd-Aszaló
Homrogd
2012. július 23.
Hétfő
18:00
MVSC-Aszaló
Miskolc
2012. július 25.
Szerda
18:00
Tállya-Aszaló
Abaújszántó
2012. augusztus 4.
Szombat
17:30
Aszaló-Nyékládháza
Aszaló
2012. augusztus 7.
Kedd
18:00
MVSC-Aszaló
Miskolc

2012. július 16., hétfő

Heti program


A múlt héten gőzerővel belekezdtek csapataink a felkészülésbe. A felnőtt csapat háromszor, míg az utánpótlás tréningezett. A folytatás sem alakul másként: Hétfőn az utánpótlás számára lesz edzés 17 órától, valamint szerdán szintén ebben az időpontban. A felnőtt csapat kedden és csütörtökön 18 órától tréningezik. (A hétvégi edzés később lesz lefixálva)

2012. július 12., csütörtök

"Nem lehetünk elégedetlenek"


 Mondta ezt a télen érkező Sikorszki Péter. A tavasszal végig kiegyensúlyozottan teljesítő középpályásunk  minden bizonnyal érezte a felé áradó bizalmat, ami nála befolyásolja a teljesítményét. A tavasszal produkált teljesítménnyel elégedett, azonban a három elvesztett mérkőzés némileg hiányérzetet szül benne. S nem elhanyagolandó, hogy a jövőjét is Aszalón képzeli el!

2012. július 10., kedd

Elkezdte a felnőtt (is) a felkészülést!

Lövey Lajos csapatkapitányként vezényelte az első edzést!

Alig két hete zárta le a 2011/2012-es bajnokságot a felnőtt csapat, máris itt a következő idény, amelyre a felkészülést több mint egy hónappal a rajt előtt megkezdték a mieink. A "koordinátor" Lövey Lajos csapatkapitány volt, de az "erőnléti edző" szerepében feltűnt például Horváth Benjámin és Halder Péter is.  Az első foglalkozáson kilenc kerettag vett rész, plusz néhány "vendégjátékos", így volt 15 fős a létszám
 Kerettagok: Abonyi László, Agárdi Zsolt, Füleki Gábor, Halder Péter, Horváth Benjámin, Lövey Lajos, Meczkó Gergely, Medve Ádám és Sikorszki Péter.  A többség igazoltan volt távol és valószínű ők a hét másik foglalkozásán nagy részt már jelen lesznek, amely csütörtökön lesz 18 órás kezdéssel.

2012. július 9., hétfő

Heti program


 A héten ifjúsági csapatunk edzései mellett, a felnőtt együttes is megkezdi felkészülését a 2012/2013-as bajnoki szezonra. Az ifjúsági csapat edzései hétfőn és csütörtökön 17 órától lesznek az aszalói futballpályán, míg a felnőtt együttes is heti két tréninggel készül az új bajnoki évadra. Ők a kedd-csütörtök ritmusban edzenek, 18 órás kezdéssel.

2012. július 6., péntek

Házasemberként kezdi az új szezont!

Buri harcol

Buri Attila első aszalói szezonját sikeresnek tekintheti. Bár önmagával és a csapattal sosincs megelégedve, minden esetre a bajnokságban elért ötödik helyezés és saját teljesítményére egyaránt nem lehet panasz. Persze az sosem baj, ha az ember maximalista. A szezon végén combhúzódással bajlódó szélső védőnk a nyáron szeretné kipihenni magát, számára azonban a nyári szünet is tartogat szép pillanatokat, ugyanis július 21-én oltár elé vezeti menyasszonyát! Nincs más kötelességünk, mint boldog házas életet kívánni és jó pihenést!

2012. július 5., csütörtök

Szombaton az ifisták is lezárják!

Ifistáink is lezárják az évet!
Szombaton 13 órától tartja a községi borházban évzáró "vacsoráját" ifjúsági csapatunk. Továbbá információ, hogy heti két edzéssel fog készülni az utánpótlás Gazsi Barnabás és Füleki János irányításában.

2012. július 2., hétfő

Heti program


A héten csupán az utánpótlás csapat számára lesz aktuális esemény. Szerdán 17 órától edzés a futballpályán, míg a hétvégén minden bizonnyal az ifjúsági csapatnak lesz évadzáró vacsora.

2012. július 1., vasárnap

Minden jó, ha jó a vége!

Együtt maradnak!

Mondhatni lezárta a csapat a 2011/2012-es bajnoki évadot. A szombatot és a vasárnap délelőttöt a társaság a hidvégardói Tóth Vendégházban töltötte el, ahol mindenki maximálisan jól érezte magát. A két vendégházban elszállásolt futballisták, és "futballistafeleségek" éjszakába nyúlóan mulattak és beszélgettek, míg napközben az időjárás is kedvezett az alkalomnak, az udvaron található medencébe ugyanis az is kikötött, aki a nap elején azt nem tervezte, majd a medence melletti füves területen az egymás közti focimeccs is mámorosra sikeredett. S talán ami a legfontosabb, a jövőkép, ami teljesen nyugodtnak hat, ugyanis mindenki előreláthatólag Aszalón folytatja a következő szezonban pályafutását!
Képek az évadzárásról: ide kattintva!