2014. április 27., vasárnap

Hétvégi eredmények



 Újabb forduló telt el a megyei II. osztályban, és ami örömteli, újabb aszalói sikerrel gazdagabb forduló telt el. A többi eredménynek köszönhetően, illetve annak, hogy csapatunk a közvetlen rivális Sajósenyét győzte le, öt pontra elléptek az üldözőktől Szászfai Krisztiánék. Ugyanakkor ez elmondható az előttünk álló csapatokról is, így együttesünk a 24. fordulót követően is maradt a 7. helyen a bajnokságban. Ifjúsági csapatunk teljesítménye is kiemelendő, rendkívül szoros bajnokságban jelenleg Kovács Krisztián tanítványai a közvetlen üldözői az első négyesnek.
A 24. forduló eredményei:

Lencsés duplával vertük Sajósenyét (is)


Lencsés Gergő két gólja három pontot ért
 A 24. fordulóban hazai környezetben lépett pályára együttesünk, ezúttal Sajósenye látogatott Aszalóra. Az első félidei kiegyenlített játékot követően a második játékrészben egyértelműen mezőnyfölényben játszottak a mieink, a találkozó végén hat perc lerendezték a csapatok a három pont sorsát:  Lencsés góljával sikerült megszerezni a vezetést, amire azonban gyorsan reagáltak is a vendégek, de télen igazolt támadónk második góljára már nem érkezett válasz, így 7. győzelmét aratta zsinórban Füleki János csapata!
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2014. április 25., péntek

Egyedüli veretlenként tavasszal!

Egytől egyig jár a gratuláció

Sejteni lehetett, hogy nem áll rosszul a tavaszi tabellán csapatunk, miután a 2013/2014-es bajnokság tavaszi szakaszában még nem találtatott legyőzőre Füleki János együttese. Két döntetlen után hat mérkőzés óta tartó győzelmi szériát tudhat magának a csapat, s kissé utána ásva a dolgoknak kijelenthető, hogy ha most indult volna a bajnokság, bizony a tabella második helyén állnának a mieink.

2014. április 24., csütörtök

Jöhet a mesterhármas!

 
Ádám Attila

 Evra, szinte csak így szólítják a pályán. Mindenesetre tény: Ádám Attila személyében ha nem is a Manchester United sztárját, de mindenképpen hasznos és jó játékost vett kölcsön a télen csapatunk. Tiszakeszi ellen megszerezte első találatát, Mályi ellen duplázott, Sajósenye ellen pedig már a mesterhármasra és természetesen a győzelemre hajt fiatal baloldalsó középpályásunk.

2014. április 23., szerda

Szutorcsik fújja a sípot!


A hétvégi Sajósenye elleni hazai mérkőzés játékvezetője Szutorcsik Gyula lesz. Asszisztensei Tóth Jás és Szalontai Csaba.

2014. április 20., vasárnap

Hétvégi eredmények


Befejeződtek a 23. forduló küzdelmei. A mieink továbbra sem tudnak hibázni, a Mályiban aratott 3-1-es győzelemmel megtartotta 7. helyét Füleki János együttese a tabellán. Az éllovasok ezúttal sem hibáztak, míg Tiszakeszi 13 góllal feledtette az ellenünk elszenvedett vereséget. Jövőheti ellenfelünk, Sajósenye gólzáporos mérkőzésen 3-3-as döntetlent ért el Emőd ellen.  Húsvét vasárnap pedig mind a Mezőnagymihály, mint pedig Bükkzsérc otthon tartotta a 3 pontot.
A 23. forduló eredményei:

Mályiban is győzött csapatunk!

Ádám Attila duplázott!

A 23. fordulóban annak a Mályinak az otthonába látogatott csapatunk, amely együttest az ősszel 3-1 arányban legyőzték hazai pályán Szászfaiék. Lett volna miért revánsot venni a mályi csapatnak, azonban Ádám Attila 5. percben szerzett találatára lett volna 85 perce válaszolni a hazaiaknak, ám az, hogy 83 percet ebből létszámhátrányban kellett volna mindezt megtenni, soknak bizonyult. Bár a második játékrészben szinte felbillent a pálya, az első félidei eredmény nem változott, így tovább tart a sorozat: 10 meccse veretlen, 6 találkozó óta pedig "csak" győzni tud együttesünk!
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2014. április 16., szerda

Mező fújja a sípot!


A hétvégi Mályi elleni mérkőzés játékvezetője Mező Imre lesz. Asszisztensei Silye Miklós és Gál Szilárd lesznek.

2014. április 15., kedd

Megvan az ötödik győzelem

Sorozatban nyolcadik mérkőzésén maradt  veretlenül csapatunk a bajnokságban. Ezúttal Tiszakeszi ellen győzött csapatunk 2-0 arányban.

Aszaló – Tiszakeszi 2-0 (1-0)
Aszaló, 100 néző. V.: Farkas Zs.

Aszaló: Korály – Juhász, Szászfai, Stefán, Krajnyák B., Török, Krajnyák T., Ádám, Glonczi (Mikó N.), Kiss, Lencsés (Füleki). Edző: Füleki János.
Tiszakeszi: M. Varga G. – M, Varg Cs., Molnár, Lovász, Szabó V. (Perge), Borza, Bubenkó (Szabó G.), Sepsi, Váradi, Rontó, Egyed (Barna). Edző: Molnár János.

G.: Török, Ádám. Kiállítva: M. Varga Cs. (16.) Jók: az egész csapat, ill. Lovász, Borza, Sepsi, Rontó. Ifi: 1-1.

2014. április 9., szerda

Farkas fújja a sípot!


 A szombati, 16:30-kor kezdődő Aszaló-Tiszakeszi mérkőzés játékvezetője Farkas Zsolt lesz, aki a 2013/2014-es bajnoki kiírásban először vezet csapatunknak mérkőzést. Asszisztensei Szoboszlay Péter és Zimmermann Márió lesznek, előbbi történetesen a Tiszakeszi-Aszaló mérkőzésen volt egyes számú asszisztens a jelenlegi szezonban.

2014. április 8., kedd

"Felfigyeltek ránk az ellenfelek"

Füleki Jánosnak mostanság nincs oka az idegességre

Mint főnix madár a hamvaiból... Az őszi gyengélkedés után, a tavasszal 180 fokos fordulatot vett a csapat és immár nyolcadik mérkőzését tudta le úgy, hogy nem talált legyőzőre. Füleki János vezetőedző számára immár nem jelent problémát kiállítani ugyan azt a kezdőcsapatot, és nyilván ennek is köszönhetően kelti egységes és jó együttes képét az aszalói, amelytől immár tarthat akármelyik ellenfél, akár hazai pályán, akár idegenben.    

2014. április 5., szombat

Kiss ismét eldöntötte!

Ismét győzött Füleki János csapata

A 21. fordulóban Szirmabesenyőre látogatott Füleki János együttese, és bár papíron az elmúlt fordulókból ez bizonyult a legegyszerűbb mérkőzésnek, közel sem volt sima összecsapás, egyrészt mert egy masszív hazai csapattal találkoztak Szászfaiék, másrészt mert bár azt hittük az aszalói pályánál nincs rosszabb szombaton kiderült: van. Mindenesetre ellenfelet és pályát is legyőzve - Kiss Elemér egyetlen találatával - sikerült megszerezni zsinórban a negyedik győzelmet.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2014. április 2., szerda

Ártim fújja a sípot!


A hétvégi Szirmabesenyő-Aszaló mérkőzésen Ártim Richárd fog bíráskodni. Asszisztensei Kulik Norbert és Miknyik Ádám lesznek.