2014. május 31., szombat

203 napja veretlenül

Krajnyák Balázs a mezőny egyik legjobbja volt

 2013. november 16.: Füleki Csaba és Horváth Lajos góljával 2-1 arányban legyőzte Sajószögedet és ezzel az utolsó előtti őszi fordulóban megszerezte harmadik győzelmét csapatunk a bajnokságban. Ez a nap volt az, amely sorsfordítónak bizonyult és ez a győzelem volt az első - ki gondolta volna akkor - abban a veretlenségi sorozatban, amelyet továbbra is tart csapatunk, immár a 16. forduló óta. Több mint fél év és szinte 180 fokos fordulatot vett a csapat, aminek eredménye egy újabb győzelem volt a szombati napon.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2014. május 30., péntek

Nagy fújja a sípot!


A szombati Sajószöged elleni mérkőzés játékvezetője Nagy László lesz. Asszisztensei Vodila Sándor és Hanász Zsolt lesznek.

2014. május 26., hétfő

A történelem részesei lettek


 A szombati győzelem után a vasárnapi napra is maradt közös program csapatunk egy részének. Egy 35 fős Neoplan busszal ugyanis negyed háromkor útjára indult a csapat Budapestre, hogy a helyszínen tekintse meg az Újpest-Diósgyőr Magyar Kupa döntőt, amely a tizenegyes párbaj végén az újpestiek sikerét hozta. Ennek ellenére hatalmas élménnyel gazdagodhatott mindenki, a buszos utazás hangulata, a kétszer leszakadó eső az autópályán, buszkonvojban bejutni Budapestre - itt kisebb csetepatét szemügybe venni a buszról - és maga a mérkőzés atmoszférája is örök emlék marad. A visszaút is simán ment és nagyjából fél 3-kor már mindenki az otthonában hajthatta álomra a fejét - ki nyugton, ki nyugtalanul.
Képes beszámoló: ide kattintva!

A hosszabbításban dőlt el!

 A 28. fordulóban kisebb fajta rangadót játszott csapatunk Sajóvámoson. Semleges szurkolóként nézve, jó futballidőben nagyszerű és igazán küzdelmes mérkőzést játszott a két együttes, annak ellenére, hogy a 93 perc alatt nem is tartottak tűzijátékot a csapatok a kapuk előtt. A három pontot Török Gábor 92. percben szerzett szabadrúgásgólja jelentette, így a vasárnapi napon boldogan kelhetnek útra a mieink a Puskás Ferenc Stadionba!
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2014. május 22., csütörtök

Szabó fújja a sípot!


A szombati Sajóvámos elleni mérkőzés játékvezetője Szabó Bence lesz. Asszisztensei Dorogi II. László és Szlávik Tibor.

2014. május 18., vasárnap

Visszaadott négyes


A 27. fordulóban azt a Nyékládházát fogadta csapatunk hazai  környezetben, amely együttes otthonában az ősszel 4-1-es vereséget szenvedtek a mieink. Akkor amit kapott Füleki János együttese, azt most vissza is adta, sőt a remekül védő Korály Gábor gólt sem kapott a találkozón, így a jól játszó nyékiek ellen villámrajtot vevő Törökék magabiztos győzelmet arattak.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2014. május 16., péntek

Szombaton játszunk Sajóvámos ellen!


 Megváltozott az eredetileg május 25.(vasárnap) 17 órára kiírt, Sajóvámos-Aszaló bajnoki mérkőzés időpontja. A két egyesület megegyezett ugyanis - a DVTK-Újpest Magyar Kupa döntő miatt - hogy egy nappal korábban, május 24-én rendezzék a találkozót meg, eredeti kezdési időpontokkal. Az ifjúsági csapat tehát 15 órától, míg a felnőtt csapat 17 órától lép majd pályára Sajóvámoson.

2014. május 14., szerda

Gyüre fújja a sípot!


 A 27. fordulóban újra hazai pályán lép pályára együttesünk, ezúttal Nyékládháza ellen. A játékvezető Gyüre Levente lesz. Asszisztensei Spiczmüller József és Dani Zoltán lesznek.

2014. május 12., hétfő

A győzelmi megszakadt, a veretlenségi nem

 A 26. fordulóban megszakadt csapatunk nyolc mérkőzés óta tartó győzelmi sorozata Harsányban, ahol 1-1-es döntetlent értek el Szászfaiék. A találkozón számon nagy helyzetet kidolgoztak a mieink, amik azonban sorra kimaradtak, egy védelmi hibát követően pedig egyenlítettek a hazaiak a második játékrészben, így már csak a veretlenségi sorozat tart, ami immár 13 mérkőzés óta tart.

2014. május 7., szerda

Gáll fújja a sípot!


A vasárnapi Harsányban megrendezendő bajnoki mérkőzésen Gáll Vince lesz a játékvezető. Asszisztensei Lajkó Norbert és Henczel Diána.

2014. május 6., kedd

Juhász István csatlakozott

Juhász István

 Az elmúlt hétvégén a Mezőkeresztes ellen megnyert mérkőzés 61. percében Abonyi Lászlót Juhász István váltotta. A 37 éves középpályást az elmúlt hét közepén igazolta le csapatunk, miután több éve nem lépett pályára tétmérkőzésen egyetlen együttesben sem. A nyáron Kiskinizsen ugyan kiváltották a játékengedélyét, pályára nem lépett az évekkel korábban már egyszer Aszalón is szereplő futballista, aki később Tiszaújváros színeiben is szerepelt. Most nálunk tért vissza nagypályán, a hétvégén 29 percet töltött a pályán jobboldalsó középpályásként, és nem látszott rajta a több év kihagyás, sőt a hetedik gól előtt nagyszerűen indította Kiss Elemért. Sok sikert kívánunk neki a továbbiakban és reméljük erőssége lehet csapatunknak!

2014. május 4., vasárnap

Hétvégi eredmények


 Befejeződtek a 25. forduló küzdelmei a megye valamennyi pályáján. Ezúttal csapatunk vitte a prímet a lőtt gólok tekintetében, de Tiszakeszi sem aprózta el Nyékládháza ellen ugyanis hetet rúgott hazai pályán. Szentistván egy ötössel küldte haza Mezőcsátot, míg Emőd idegenben győzte le Mezőnagymihályt. Bükkzsérc bajnoki esélyei annak ellenére kezdenek elúszni, hogy győzött vasárnap hazai pályán, közvetlen üldözőink pedig gól gazdag mérkőzésen játszottak döntetlent.
A 25. forduló eredményei

20 gól termett szombaton!


Glonczi Károly 5 gólt szerzett - ez volt az egyik
A 25. fordulóban az utolsó helyezett Mezőkeresztes látogatott Aszalóra. Az előjelek és az elvárások gólzáporos győzelmet ígértek, aminek meg is felelt Füleki János együttese, ugyanis 11-1 arányban diadalmaskodtak viharos körülmények között. Ifjúsági csapatunk saját mérkőzésén még 9-et "elő-lőtt", így összesen 20 aszalói találatnak örülhetett azon kevés néző, aki kilátogatott a meglehetősen őszies időjárásban.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2014. május 2., péntek

Tóth I. fújja a sípot!


Újra hazai környezetben szerepel a hétvégén vendégcsapatunk, ezúttal Mezőkeresztest fogadják Szászfai Krisztiánék. A mérkőzésen Tóth I. Tibor fog dirigálni, míg asszisztensei Kovács Kálmán és Kulik Norbert lesznek.