2019. szeptember 15., vasárnap

Aszaló - Borsodnádasd 2-2 (2-0)

Szász Balázs szerezte csapatunk második találatát
A bajnokság 6. fordulójában megszakadt csapatunk győzelmi sorozata hazai pályán a harmadik helyezett Borsodnádasd ellen. A találkozón az első félidőben kétgólos vezetés tudatában vonulhattak szünetre játékosaink, azonban a második játékrészben egalizáltak a látogatók, így pontosztozkodással zárult egy olyan találkozó, ahol nem is a pontvesztés a fájó, hanem az, hogy hazai pályán a játékvezető még csak egyenlő feltételeket sem biztosított a csapatunk számára. Ekkor pedig még finoman fogalmaztunk...

Megyei II. osztály, Észak-csoport 6. forduló

Aszaló - Borsodnádasd 2-2 (2-0)

Aszaló, 100 néző. Játékvezető: Bodnár Ádám (Leveleki Géza, Miskovics Tamás)
Aszaló: Balogh Z. - Stefán, Szegő, Meczkó, Krajnyák, Balogh, Szász, Bodnár, Ádám, Dányi, Lázi. Vezetőedző: Hanyecz Béla.
BLASE: Konyha - Kertész, Sóskúti, Bíró, Halász, Szabó, Agócs, Obbágy, Danyi, Ficzere, Török. Edző: Gyárfás Gábor.

Csere: Szabó helyett Ambrus a 46., Agócs helyett Csépányi-Barczi a 46., Obbágy helyett Juhász a 68., Krajnyák helyett Burai a 75., Biró helyett Kriston a 86. percben.
Sárga lap: Bodnár a 74., Meczkó a 83. percben.
Piros lap: Dányi a 92. percben.
Gólszerző: Dányi (1-0) a 8., Szász (2-0) a 36., Ficzere (2-1) a 48., Ficzere (2-2) a 72. percben.
Jók: Stefán, Meczkó, ill. Ficzere, Ambrus. Ifi: 0-2.

Értékelés

Hanyecz Béla: - Mindkét csapat sikeresen elrontotta a másik játékát, ebből eredően inkább küzdelmes és nem túl magas színvonalú lett a mérkőzés. Nem szoktam a játékvezetéssel foglalkozni, de a mai bíráskodás kritikán aluli volt!
Gyárfás Gábor: - Az első félidőben hisztis kislányok összeszedtek kétgólos hátrányt, amit a másodikban a férfiak kiegyenlítettek. A végén eldőlhetett volna ide is oda is, de úgy érzem a döntetlen igazságos és egy jó csapat otthonában értékes is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése