2011. július 31., vasárnap

Nagy változások a keretben

Az uborkaszezonban jelentős volt a mozgolódás nem csak az ellenfeleknél, hanem az aszalói csapat háza táján is. Ráadásul egyfajta létszámcsökkentésre is ki volt hegyezve a dolog, ugyanis tavasszal több alkalommal is megesett, hogy valakinek azért nem kellett szerelést öltenie, mert már nem fért a jegyzőkönyvbe. Így a 2011/2012-es bajnokságnak nagyjából 16-17 fővel indul neki csapatunk.

 Kezdjük a távozókkal: legérzékenyebb veszteség talán Lázár Norbert eligazolása, aki az osztrák negyedosztályú, UFC Strallegg csapatában folytatja pályafutását. Hiába az amatőr szerződés, sajnos pénz nem tudtunk támadónként kérni, mivel a FIFA nem ismeri el az amatőr sportóli szerződést. Viszont! Élő aszalói szerződéséből még volt hátra jócskán, azonban Szabó László az egyesület elnöke további 2 évet íratott alá a támadóval, így ha úgy vesszük, Lázár Norbertnek most két csapata van, Ausztriában az UFC Strallegg és Magyarországon Aszaló. Ha tehát 3 éven belül visszatér hazájába Lázár, akkor Aszalón köteles folytatni pályafutását.
 Baráth László három év után gondolta úgy, hogy továbbáll és a szintén megyei I. osztályú Tiszalúcon folytatja karrierjét. Vasas Péter számára nem sikerült fényesre nálunk töltött időszaka, így ő a nagy terveket szövögető megyei I-s Mádon folytatja, csak úgy mint Mészáros Balázs, aki egy szezonon át vallhatta magát aszalói játékosnak. Elhagyja a csapatot a két Aszalóhoz köthető játékos: Glonczi Károly és Lajtos István is az MVSC-ben játszik tovább.
További pályafutásukhoz sok sikert kíván az Aszalói Sportegyesület!


Érkeztek: 
 Aki folyamatosan követte az eseményeket, annak nem lesz ismeretlen Konkoly Krisztián és Buri Attila neve sem. Télen már jártak több alkalommal is próbajátékon, most azonban már tényleg Aszalón folytatják. Konkoly Krisztián (1982. 05. 21.) leginkább balhátvédként bevethető. Tarcalról érkezett csak úgy, mint Buri Attila (1980. 11. 10.), aki a védelem előtt, vagy védekező középpályásként vethető be. Továbbá Encsről érkezett Kosztek Erik (1987. 12. 02.), ő a középpálya valamely szélén, illetve támadóként is szerepet kaphat Barcsa Lászlótól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése