2012. november 12., hétfő

Újabb ötös produkció


 Szombaton hazai pályán, meglehetősen zord körülmények között játszották a kedvenceink a 13. fordulóban esedékes, Szendrő elleni mérkőzésüket. A múltheti Karcsa elleni győzelem (5-0) után, újabb könnyebbnek ígérkező mérkőzés volt kilátásban, a szintén újonc Szendrő ugyanis második győzelmére tört Aszalón. Hiába... Akárcsak egy héttel ezelőtt, most is a második félidőben mutatkozott meg gólokban is, jobb csapat a miénk! A Németországból hazatérő Lázár Norbert a második félidőben beállva mesterhármast ért el, hozzájárulván ezzel az újabb 5-0-s győzelemhez.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva! Ifjúsági találkozóról: ide kattintva!

Szerencsére nem kellett sokat várni az első találatra. A 4. percben Horváthot buktatták a tizenhatoson belül, amiért Tiszóczki játékvezető büntetőt ítélt. A tizenegyest Halder ismét magabiztosan értékesítette. 1-0. A gól megnyugtatta a csapatot, és kissé kedvét szegte a vendégeknek akik az első félidőben nem sok kellemetlenséget okoztak a védelmünknek. A mieink végig mezőnyfölényben játszottak, kapura viszont eget rengető veszélyt nem jelentettek, az utolsó passzokba ugyanis meg annyiszor hiba csúszott. Közel járt a gólszerzéshez Gierling, aki 13 méterről ballal lőtte el a jobb felső felett a labdát. Majd egy gyors Ihász parádé következett, a szendrői kapus ugyanis egymás után kétszer is ziccert fogott, míg végül Sikorszki lövését fogta meg. Az első félidő után a másodikban jöttek a gólok, akárcsak egy hete, most is négyet szerzett a csapat. A szünetben Lukács érkezett Meczkó helyére, majd az 52. percben pályára lépett hosszú kihagyás után Lázár Norbert, aki kettő perc alatt duplázott, ráadásul első gólját első labdaérintéseiből szerezte, majd egy perccel később egy beadást pörgetett a kapuba. 3-0. Ekkor Tóth Norbert váltotta Horváthot. A 70. percben Konkoly egy hosszú indítás után húzta el a kapus mellett a labdát, majd bal külsővel passzolt a kapuba. 4-0. A 72. percben Lövey Lajos ismét játéklehetőséget adott kapustársának, ezúttal Medve Ádám foglalta el helyét, a ketrecben. A 76. percben aztán újabb gól született, Lázár Norbert ha már visszatért, mesterhármassal indított. 5-0.

Aszaló – Szendrő 5-0 (1-0)
Aszaló, 50 néző. V.: Tiszóczki.

Aszaló: Lövey (Medve) – Varga (Füleki), Pecsenye, Meczkó (Lukács), Konkoly, Búri, Gierling, Horváth (Tóth N.), Sikorszki (Lázár), Vécsi, Halder. Játékos-edző: Lövey Lajos.
Szendrő: Ihász – Veres, Szajkó, Fialka, Beri, Hegedűs, Fülöp (Dányi), Kálló, Kiss, Káló, Dániel. Szakosztályvezető: Béres Zsolt.

G.: Lázár (3), Halder, Konkoly.
Jók: L

ázár (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki.
Ifi: 1-1.

Lövey Lajos: – A mély talajon agresszív ellenfél ellen a játékosok mindent megtettek azért, hogy újra győztes hangulat uralkodjon a csapat körül. Kiváló volt a játékvezetés.
Veres Lajos, vezetőségi tag: – Megérdemelt hazai győzelem született.

1 megjegyzés:

  1. Így is lehet a mérkőzésről összefoglalót irni,és így is lehet nyilatkozni.

    VálaszTörlés