2013. január 12., szombat

Felkészülési torna - élő

Képek a teremtornáról: ide kattintva!

Az utolsó mérkőzésen már pengés megoldásokat is láthattunk Sajóvámos ellen, ahol 6-2 arányban diadalmaskodtak Halderék. Gólszerzőink: Füleki (2), Halder, Sikorszki, Buri, Konkoly

A harmadik mérkőzésen 2-1 arányba Tomor-Lak csapatától kaptak ki a mieink, úgy hogy 10 másodperccel a vége előtt fejelte a győztes gólt Tóth István. Gólszerzőnk: Füleki.

Második mérkőzésén 6-3 arányban kikapott csapatunk a többek közt Boros-fivéreket, Hanászt, Szopkót parkettre küldő Laktól. A kapuban végig az ifjúsági csapat kapusa, Gazsi Ádám állt. Gólszerzőink: Halder (2), Buri.

Első mérkőzésén 4-1 arányban győztek kedvenceink Onga ellen a szombati felkészülés tornán. Gólszerzőink: Lukács (2), Halder, Füleki.  Bár akadnak jócskán hiányzók, két sorra elegendő játékosa van így is Lövey Lajosnak. "Torna eleji forma, kiemelném Konkoly hozzáállását. Gratulálok Tóth Lacinak a gyermekáldáshoz!" - nyilatkozta Horváth Benjámin.

3 megjegyzés:

  1. Szerintem kár szépíteni a dolgot!! ma a csapat nagyon gyenge volt!! majd talán jövőre:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen jövőre, jan 13.-a van. Most kezdjük az alapozást.Tévedések vígjátéka ! Ez csak egy felkészülési torna volt.Információ hiány ? vagy csak rossz indulat ?

      Törlés
  2. Azért mert a csapat java hiányzott, talán mert január 12-e van, az első felkészülési torna volt, úgy hogy volt egy csütörtöki átmozgató edzés. Ráadásul tavaly sem nyertünk egy tornát sem, csak amit kellett: a Borosit, amin a mieink voltak az abszolút győztesek! Ez egy alapnak jó volt mindenképpen!

    VálaszTörlés