2014. augusztus 13., szerda

Átigazolások

Füleki Csaba, Barta Tamás és Füleki Gábor is az újak között
 Lassan startol a 2014/2015-ös bajnokság, a felkészülési szezonban összesen kilenc edzőmérkőzést játszott csapatunk, és kettő kivételével az összes többit győzelemmel sikerült abszolválnia Füleki János együttesének. A szokásokhoz híven a nyáron kisebbfajta változásokon ment át mind a felnőtt, mind pedig az ifjúsági keret egyaránt, ennek tükrében nyugodtan kijelenthető, hogy a tavalyiakhoz képest jelentősen erősödött egyesületünk labdarúgó állománya. Barta Tamás, Füleki Gábor, Meczkó Gergely, hogy csak párat említsünk azon futballisták közül, akiket bármelyik megyei II-es, de még megyei I-es csapat is szívesen elfogadna játékosának. Persze az erősítéseken túl nem utolsó szempont az sem, hogy a tavaly tavaszi sikereket elérő magot sikerült egyben tartani, így komoly célokkal vághat neki együttesünk az új szezonnak!

 Nézzük rövid leírásban egyesével az érkezőket - zárójelben a bajnoki mérkőzéseken viselt mezszáma található:

 
Füleki Gábor (99) volt az első, aki aláírta átigazolási papírját, és egy éves Szikszó-Tomor-Laki kitérő után tér haza Aszalóra. A középpálya bármely posztján bevethető játékost aligha kell bemutatni bárkinek is, bár kétségtelen, hogy meglátszik játékán az utóbbi években "elszenvedett" játékhiány.
 Füleki Csaba (77) a tavaly őszi csapatban már szerepet kapott támadóként, majd a télen Ináncsra igazolt, ahonnan most úgy döntött ismét hazatér.
 Barta Tamás (11) komoly megyei I. osztályú rutinnal rendelkezik, a legutóbbi szezonban Encsen, majd azelőtt Tomor-Lakon szereplő jobboldalsó középpályás ugyanis több mint 100 mérkőzést lejátszott már a megyei elitben. Ennek ellenére mindössze 24 éves, és technikai tudásával és gyorsaságával remélhetőleg rettegésben fogja tartani az ellenfél védelmének baloldalát.
 Zékány Gábor (8) szintén bemutatkozott már a megyei I. osztályban, sőt a tavalyi NB3-as osztályozón a Szikszó-Tomor-Lak - Tiszaújváros mérkőzésen csapata egyik legjobbjának bizonyult az oda-visszavágós összecsapás mindkét találkozóján. Mindezek ellenére a 21 éves kőkemény hátvédnek nem sikerült gyökeret vernie a laki együttesben, így többnyire az ifjúsági csapatban kapott szerepet a bajnokikon.
 Ádám István (9) hasonlóan Zékányhoz, Szikszó-Tomor-Lakról érkezik, ugyanakkor nem ismeretlenként. Lévén, hogy Ádám Attila öccse, több találkozón is jelen volt a tavasszal és szerette volna testvérét követni Aszalóra. A csupán még 18 esztendős Ádám fiatal kora ellenére komoly konkurenciát jelent a Kiss-Lencsés támadó kettősre, ugyanis erőszakosságát és gólérzékenységét már megmutatta az edzőmérkőzések folyamán, méghozzá úgy hogy 10 góljával az egyik legeredményesebb futballistának bizonyult.
Meczkó Gergely (25) szintén az a kategória, akit nem kell bemutatni senkinek, lévén hogy egy éves encsi kitérőt leszámítva ez lesz a ötödik szezonja, amelyet aszalói színekben kezd meg. Aki esetleg nem ismeri, annak elég annyit mondani, hogy abban a hat esztendőben amíg Aszalón futballozott a csapat egyik legbiztosabb pontjának számított a védelemben megyei I. és megyei II. osztályban egyaránt.

Ezen hat érkező mellett akadtak távozók is a csapattól: Illés Gábor Kiskinizsre, Juhász István az Encs második csapatába, Papp József Ináncsra igazolt. További pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!

2014/2015-ös szezon bajnoki kerete:
Vezetőedző: Füleki János
Kapusok: Kádas Csaba, Korály Gábor
Védők: Agárdi Zsolt, Juhász József, Krajnyák Balázs, Meczkó Gergely, Stefán Szabolcs, Szászfai Krisztián, Zékány Gábor
Középpályások: Abonyi László, Ádám Attila, Barta Tamás, Füleki Gábor, Glonczi Károly, Krajnyák Tamás, Török Gábor
Támadók: Ádám István, Füleki Csaba, Kiss Elemér, Lencsés Gergő, Mikó Norbert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése