2014. szeptember 21., vasárnap

Harsány - Aszaló: 1-2 (1-1)

Meczkó Gergely győztes gólt szerzett!
 Harsányban megszerezte első idegenbeli győzelmét csapatunk a 2014/2015-ös bajnokságban! Bár rengeteg hiányzó akadt együttesünkbe - többek közt Füleki János vezetőedzőt is nélkülöznie kellett Meczkóéknak - szinte végig kézben tartották a mieink a mérkőzést. Hozzá kell tenni a mérkőzés elején a hazaiak szereztek vezetést, ám sikerült jól és összeszedetten futballoznia csapatunknak, így megérdemelt sikert könyvelhettünk el vasárnap délután.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Harsány – Aszaló 1-2 (1-1)
Harsány, 100 néző. V.: Molnár G.

Harsány: Polyák – Leskó (Hegedüs), Nagy, Székely, Ambrus (Titkó), Markov (Pusztai), Rafael K., Soltész, Kascsák (Farkas), Szamkó, Illés. Edző: Markov Tamás.
Aszaló: Korály – Juhász, Stefán, Meczkó, Ádám A. - Füleki G. (Mikó), Török, Krajnyák T., Barta - Kiss (Füleki Cs.), Ádám I (Agárdi). Edző: Szabó László

Gólszerzők: Markov, ill. Kiss, Meczkó.
Jók: senki, ill. Meczkó (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.

Szabó László: Tartalékos csapatunk végig uralta a mérkőzést, ennek ellenére a győztes gólt nehezen tudtuk berúgni. Az ilyen mentalitás sokat érhet a következő fordulókban, talán az igazi céljainkat is elérhetjük. Gratulálok az ifi veretlenségéhez és eredményes játékához!

Ifjúsági csapatunk rendkívül fontos mérkőzésen aratott sima győzelmet. Az egyaránt 13 pontos és még veretlen hazai csapatot 5-0-ra győzték le Kovács Krisztián tanítványai, ami azt jelenti fiataljaink esetében, hogy immár egyedüliként és három pontos előnnyel vezetik a tabellát. Aprócska megjegyzés, hogy a Tiszakeszi U19-nek van még egy elmaradt találkozója.

Harsány U19 - Aszaló U19: 0-5 (0-2)
Harsány, 40 néző. V.: Gál

Aszaló: Kádas - Lakatos, Czimbalmos (Jakab), Kiss, Tóth (Bodnár) - Sípos, Szabó, Bátkai (Rusz), Füleki - Dányi (Buri), Homonnay (Glonczi). Vezetőedző: Kovács Krisztián

Gólszerzők: Homonnay, Füleki, Buri, Lakatos, Glonczi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése