2015. június 8., hétfő

Negyedik helyen zárt csapatunk!


A vasárnapi napon befejeződött a 2014/2015-s bajnokság, melyben csapatunk elérte a minimálisan kitűzött célját, vagyis egy fordulót követően visszaszerezte a negyedik helyet a tabellán - ehhez kellett az is, hogy Tiszakeszi gólokban gazdag mérkőzésen, 5-4 arányban legyőzze idegenben Sajóvámost. Kellett természetesen az is, hogy játékosaink is megnyerjék a maguk találkozóját, amely bár nehezen indult, végül teljesen simán végződött.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!
 A találkozó rendkívül fontos téttel bírt, hiszen hiába győzhetett csapatunk a találkozón, ha a sajóvámosi csapat megveri Tiszakeszit, oda a negyedik pozíció. Ráadásul nem indult fényesen a találkozó, hiszen 10 perc után 0-2 volt az eredmény. Aztán feléledtek a mieink, hiszen több nagy lehetőség is akadt a gólszerzésre, de először Bari Gábor talált a kapuba, Sebők Krisztián baloldali beadását öt méterről vágta a léc alá középpályásunk. A 38. percben Barta Tamás kiugratásából Sebők Krisztián egyenlített, kettő perccel később pedig ismét Sebők volt eredményes, így még a félidő vége előtt megfordították az eredményt játékosaink.
 A második játékrészben bár eleinte még próbálkoztak a vendégek, nem jött össze számukra az egyenlítés, a minőségi cseréinknek köszönhetően pedig a végére teljesen felőrölték az vendégeket Krajnyákék. A 70. percben a hosszú idő után visszatérő Zékány Gábor fejelt vissza egy labdát középre, amit Kiss Elemér a kapuba továbbított közelről, majd a 85. percben, Meczkó Gergely keresztlabdája volt hajszál pontos, Kiss Elemér pedig éles szögből a kapus mellett a kapuba lőtt, kialakítván ezzel az 5-2-es végeredményt.

 Ezzel a maga részét lerendezte a csapat, és mivel a Sajóvámos-Tiszakeszi mérkőzés 4-5-s eredménnyel zárult, ez azt jelenti, hogy a 2014/2015-ös bajnokságot a 4. helyen zárta az Aszalói Sportegyesület felnőtt csapata.

Aszaló – Cserépfalu 5-2 (3-2)
Aszaló, 150 néző. V.: Gyüre.

Aszaló: Korály – Krajnyák T., Agárdi (Zékány), Krajnyák B., Barta, Meczkó, Bari G., Ádám A. (Ádám I.), Török (Füleki G.), Bari M. (Kiss), Sebők (Füleki Cs.). Edző: Szabó László.
Cserépfalu: Derda – Seres (Boldizsár), Polnár, Tompos (Kucserák), Balog, Toronyai, Szecskó, Székely, Lipcsik, Tóth, Porkoláb (Péter). Edző: Ágó Ferenc

Gólszerzők: Kiss (2), Sebők (2), Bari G., ill. Seres, Székely (11-es).
Jók: Agárdi (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki.
Ifi: a vendégek lemondták a mérkőzést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése