2016. február 28., vasárnap

Aszaló - Szendrő 1-4 (1-1)


 Vereséggel kezdte a tavaszi szezont felnőtt csapatunk. A 3. helyezett Szendrőt a DVTK Labdarúgó Edzőközpont műfüves pályáján fogadta együttesünk. Lencsés Gergő 12. percben szerzett találatával ugyan vezetett a Füleki-gárda, valamint számos további helyzetet sikerült kidolgozni a találkozó elején, ezeket értékesíteni azonban már nem. Ez pedig büntette önmagát, a második félidőben ugyanis Csemer Dávid 11 perc alatt szerzett mesterhármasának köszönhetően megszerezte a három pontot a szendrői csapat.

Aszaló - Szendrő 1-4 (1-1)
Miskolc, DVTK Labdarúgó Edzőközpont. Játékvezető: Mező Imre (Forgács Máté, Skover Péter)

Aszaló: Korály - Zékány, Sukály, Krajnyák, Meczkó - Stefán, Molnár - Kiss, Bari, Ádám A. - Lencsés. Vezetőedző: Füleki János
Szendrő: Ihász - Dániel, Váradi T., Béres, Váradi R., Jancsurák, Lakatos R., Lakatos I., Szinai, Csemer, Ádám. Technikai vezető: Szaniszló Richárd

Csere: Ádám helyett Horváth a 13., Kiss helyett Lajtos a 46., Szinai helyett Bári a 62., Zékány helyett Ádám I. a 65., Molnár helyett Horváth a 65., Bari helyett Csorba a 65., Váradi helyett Pusi a 72. percben.
Sárga lap: Korály az 50. percben.
Gólszerző: Lencsés (1-0) a 12., Lakatos R. (1-1) a 34., Csemer (1-2) a 49., Csemer (1-3) az 51., Csemer (1-4) a 60. percben.

Füleki János: - Kétszer 15 perc játék kevés az üdvösséghez. Egy jó csapat ellen nem lehet ennyi helyzetet büntetlenül kihagyni. Nincs vész, de ettől több kell, ha bármit is el akarunk érni.Szaniszló Richárd: - Az elvégzett munka meghozta gyümölcsét: ilyen különbséggel is is teljesen megérdemelten nyertünk jól játszva. További sok sikert az aszalói csapatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése