2016. szeptember 2., péntek

Következik a 4. forduló

Holnapi nap során hazai mérkőzéssel folytatódik a 2016-2017-es bajnoki sorozat őszi szezonja.
Az elmúlt vasárnap ha nehezen is, de hozta a csapat az úgymond kötelező győzelmet a Nyírjes-Szirma otthonából. A nagy hőség,  a pálya rossz talaja miatt jó játék nem tudott kialakulni,  de az egész mérkőzést uralta csapatunk,  ami a második félidőben már gólokban is megmutatkozott,  így sima 3-0-ás győzelmet arattunk.  Örömteli Horváth Sándor gólerős játéka,  aki az elmúlt két fordulóban ötször volt eredményes,  mindezt úgy,  hogy mindkétszer csereként állt be.

A szombati összecsapás egy más kategóriás mérkőzés lesz,  hisz a jó erőkből álló Parasznya csapatát látjuk vendégül,  azt a csapatot, amely tavasszal elvitte tőlünk a három pontot,  tehát van miért visszavágnunk.    Az elkövetkezendő 3 forduló egyébként is választ adhat arra a kérdésre,  hogy hová is tartozik a jelenlegi összetételében a csapat,  marad-e az élboly tagja  (ez a cél), vagy meg kell elégedjünk a középcsapat státuszával,  úgyhogy van teendő, van miért küzdeni a mérkőzések során. Meggyőződésünk,  hogy ha a fiuk tudásuknak megfelelően teljesítenek és az akarati tényezőkkel sem lesznek gondok elérhető a kitűzött cél.

Ifjúsági csapatunk jelenleg a tabella élén áll,  hazai mérkőzés lévén itt is cél a három pont megszerzése, amivel tovább tudnák stabilizálni jelenlegi helyezésüket. Emeljük ki Bátkai Józsefet, aki az elmúlt fordulóban a hét gólból az első ötöt egymaga vállalta.  Gratulálunk a teljesítményéhez.

A mérkőzés fél órával korábban,  az U-19 fél háromkor,  a felnőtt pedig fél ötkor kezdődik.  Várjuk szurkolóinkat.

A mérkőzés játékvezetői hármasa:  Tóth Zsolt(  Fülöp Norbert, Tóth Ádám)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése