2017. június 7., szerda

Gratulálunk a Balmazújvárosnak!

Kosztek Erik a 2011. szeptember 21-ei mérkőzésen
Szűk hat évvel ezelőtt, 2011. szeptember 21-én ért véget csapatunk eddigi legdicsőségesebb Magyar Kupa menetelése. Együttesünket azon a szerdai napon az elmúlt hétvégén, történelme során először a magyar élvonalba jutó Balmazújváros ütötte ki a Magyar Kupa küzdelmeiből a halmaji futballpályán.
 Az akkori aszalói csapatból egyedüliként Meczkó Gergely az, aki jelenleg is a egyesületünk keretének tagja. Az OTP Bank Ligába jutó balmazújvárosi együttesnek - amely akkor is az NB II-ben szerepelt - azóta is stabil, első számú kapusa a hat éve is a kaput védő Szécsi Gergő, a védő Papp Ferenc, valamint a debreceni kölcsönjátékos Bokros Tibor.
 Érdekesség még továbbá, hogy annak a mérkőzésnek a játékvezetője az a Karakó Ferenc volt, aki immáron FIFA-kerettag, és szinte minden hétvégén a magyar NB I-ben működik közre.

A Balmaz-Kamilla Gyógyfürdő nagyszerű véghajrát produkálva második helyen zárt a 2016/2017-es Merkantil Bank Liga NB II-es bajnokságban a Puskás Akadémia FC mögött, ezzel pedig feljutott az élvonalba a hajdúsági csapat.

Mindezt összefoglalva, gratulálunk a Balmaz-Kamilla Gyógyfürdő csapatának az élvonalba jutáshoz!

A találkozó részletes beszámolója: ide kattintva!
A találkozó jegyzőkönyve 
2011/2012 Magyar Kupa országos főtábla 3. forduló

Aszaló - Balmazújváros 0-2 (0-1)

Halmaj, 100 néző. Játékvezető: Karakó Ferenc (Kiss László, Hadházi László)
Aszaló: Lövey - Buri, Deme, Meczkó, Konkoly - Kosztek, Kispál, Varga, Bodnár - Tóth N., Tóth L. Vezetőedző: Barcsa László.
Balmazújváros: Szécsi - Bokros, Kiss, Papp, Tóth Z. - Szabó, Szűcs, Németi, Kállai - Forgács, Csobán. Vezetőedző: Arany László.

Csere: Csobán helyett Murák a 60., Tóth L. helyett Füleki G. a 65., Forgács helyett Zabos a 68., Tóth N. helyett Abonyi a 72., Szűcs helyett Oláh a 78.,Kosztek helyett Horváth E. a 82. percben.
Sárga lap: Buri a 42., Varga az 58.,  Szűcs az 59., Kállai a 65., Tóth Z. a 84. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Szabó (0-1) a 39., Szabó (0-2) a 63. percben.

Barcsa László: - Emelt fővel búcsúzunk. Végig benne voltunk a mérkőzésben, két távoli lövéssel nyertek a vendégek. Nekünk a helyzetek elpuskázása maradt. Sok sikert nekik!

Arany László - Nagyon szimpatikusan és szervezetten játszó csapatot ismertem meg az Aszalóban. További sikereket kívánok nekik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése