2018. április 23., hétfő

Sajóvámos - Aszaló 1-3 (0-1)

Bari Gábor a hajrában döntött
A végletekig izgalmas mérkőzést hozott a Megyei II. osztály Északi-csoport 24. fordulójának rangadója, hiszen a Sajóvámos vendégeként lépett pályára. A mérkőzés a hajrában dőlt el, hiszen Bari Gábor a 89. percben szerezte meg a vezető találatot, majd az utolsó másodpercekben megadta a kegyelemdöfést a sajóvámosi csapatnak.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Megyei II. osztály, Északi-csoport 24. forduló

Sajóvámos - Aszaló 1-3 (0-1)

Sajóvámos, 100 néző. V.: Sveda.
Sajóvámos: Szendi - Varga, Stefán, Fejes, Hajkó, Hunyadi, Mohácsi, Tóth, Lengyel (Csikós), Kovács (Nagy J.), Paszternák. Edző: Sugár Szabolcs.
Aszaló: Korály - Molnár, Sukály, Bari G., Burai (Kiss E.), Ártim, Szász, Ganyi, Meczkó, Ádám A., Stefán (Bari M.). Edző: Ártim Csaba.

Gólszerző: Ártim (0-1) a 34., Mohácsi (1-1) a 63., Bari G. (1-2) a 89., Bari G. (1-3) a 92. percben.
Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.
Ifi: 2-2.

Takács Gábor elnök: - A múlt heti produkció után fontos volt, hogy a mai nap visszaszerezzük önbecsülésünket, és ismét nagybetűs csapatként küzdjünk. Ez sikerült, azonban a végén mi a százszázalékos ziccert kihagytuk, az ellenfél pedig belőtte, majd a kinyíló csapatunk ellen ellenfelünk bevitte a kegyelem­döfést jelentő találatot.

Ártim Csaba: - Rangadót vendégként megnyerni mindig nagy siker. Köszönjük a sok lelkes szurkolónknak a biztatást, a Vámosnak további sok sikert kívánunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése