2018. június 11., hétfő

Aszaló - Parasznya 1-3 (1-0)

Bari Martin szerezte a szezon utolsó aszalói találatát
A Megyei II. osztály Északi-csoportjának 17. fordulójából elmaradt mérkőzést pótolta a szezon utolsó mérkőzésén csapatunk, amely a már bajnok Parasznya együttesét látta vendégül hazai környezetben.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Megyei II. osztály, Északi-csoport 17. forduló

Aszaló - Parasznya 1-3 (1-0)

Aszaló, 100 néző. V.: Rúsz.
Aszaló: Korály - Ganyi, Ártim, Ganyi, Meczkó, Ádám A., Stefán, Molnár, Bari M., Kiss (Krajnyák), Szász (Ádám I.), Bari G. Edző: Ártim Csaba.
Parasznya: Kovács - Nagy, Szentidai (Hegedüs L.), Hegedüs K., Éliás, Miskovics, Titkó, Prodán, Illés, Staviarszky (Szurdok), Váradi (Apostol). Edző: Bodnár József.

Gólszerző: Bari M. (1-0) a 13., Titkó (1-1) a 70., Hegedüs (1-2) a 76., Apostol (1-3) a 82. percben.
Jók: senki, ill. az egész csapat.
Ifi: 3-2.

Ártim Csaba: - Gratulálok Parasznya bajnoki címéhez. Erősödő megyei II. osztályban ismét dobogós helyen végeztünk. Sajnos terveink nem teljesültek ezért a felelősség engem terhel. Az Aszaló SE-től elköszönök. Sok sikert nekik a továbbiakban. Köszönjük az önkormányzatnak és mindenkinek a segítséget!

Bodnár József: - Gratulálok minden dobogós csapatnak és azoknak, akik a régióban működnek és bent maradtak. Csapatom ma is bebizonyította, hogy bármilyen összeállításban otthon, vagy idegenben ebben az osztályban bárkit le tud győzni. Sok sikert a hazaiaknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése