2020. március 9., hétfő

Aszaló - Bódvaszilas 2-1 (1-1)


A bajnokság 18. fordulójában hazai pályán fogadta csapatunk a Bódvaszilas együttesét. Bodnár Csabáék magabiztos játékkal rukkoltak elő, bár a gól nehezen jött. Lázi László ugyan korán vezetést szerzett, az első félidő derekán egalizáltak a látogatók. A találkozó hajrájában a télen igazolt Vörös Márk megszerezte a győztes gólt, a három pontot azonban beárnyékolta, hogy Dányi János ellen olyan súlyosan szabálytalankodtak, hogy támadónk bokatörést szenvedett. 

Megyei II. osztály, Észak-csoport 18. forduló

Aszaló SE - Bódvaszilas KSE 2-1 (1-1)

Aszaló, 100 néző. Játékvezető: Németh Zoltán (Fülöp Norbert, Géresi Gábor)
Aszaló: Ihász - Szegő, Horváth K., Stefán, Meczkó, Balogh B., Bodnár, Ádám, Kiss E. Lázi, Dányi. Edző: Hanyecz Béla.
Bódvaszilas: Kavicsányi - Váradi, Takács, Galicza, Varga, Kálló, Bári, Béres, Orgona, Varga, Csikó. Edző: Takács László.

Csere: Váradi helyett Szabó P. a 35., Kálló helyett Bubenkó a 60., Balogh B. helyett Szász a 62., Kiss E. helyett Vörös a 73., Dányi helyett Bari M. a 78. percben.
Sárga lap: Csikó a 60., Bubenkó a 92. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Lázi (1-0) a 7., Takács (1-1) a 22., Vörös (2-1) a 83. percben.
Jók: Bodnár, Meczkó ill. az egész csapat.
Ifi: 0-2.

Értékelés

Hanyecz Béla: - Küzdelmes mérkőzésen sokat tettünk a győzelemért. Több lehetőségünk is kimaradt végül egy szerencsés góllal sikerült begyűjteni a 3 pontot. Dányi Janinak mielőbbi gyógyulást!
Takács László: - Sajnos a meccslabdát kihagytuk. Az ellentámadásból pedig kaptunk egy pattogós gólt. Majd, ha az eltévedt bárányaink is hadra foghatóak lesznek szebb eredményeket is elérhetünk. Gratulálok az U-19-es csapatunk újabb győzelméhez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése