2022. augusztus 15., hétfő

Sajóvámos - Aszaló 1-5 (0-2)

Lázi László és Vadász Róbert góljaival indult az idény
 Magabiztos győzelemmel rajtolt a Megyei II. osztály Észak csoportjában csapatunk, miután vasárnap délután Sajóvámoson aratott 5-1-es győzelmet együttesünk Lázi László mesterhármasának, és Vadász Róbert duplájának köszönhetően. 

Megyei II. osztály, Észak csoport, 1. forduló

Sajóvámos SKE - Aszaló SE 1-5 (0-2)

Sajóvámos, 100 néző. Játékvezető: Tóth I. Tibor (Tari Tamás, Vincze Zsolt)
Sajóvámos: Török - Fejes, Szendi, Mohácsi, Tóth B., Apostol, Gelyeta, Váradi, Kárpáti, Kalmár, Csizik. Játékos-edző: Tóth Barnabás.
Aszaló: Kiss B. - Ruszó, Lázi Gy., Horváth K., Meczkó - Bódi, Erdélyi, Bodnár, Ádám - Vadász, Lázi L. Vezetőedző: Szabó László.

Csere: Tóth B. helyett Fejes a 37., Mohácsi helyett Koncsol a 44., Csizik helyett Havasi a 46., Ruszó helyett Szász az 55., Bódi helyett Lakatos V. az 55., Meczkó helyett Kótai az 55., Mohácsi helyett Koncsol a 63., Ádám helyett Krajnyák a 70. percben.
Sárga lap: Horváth a 79. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Lázi L. (0-1) a 23., Vadász (0-2) a 38., Vadász (0-3) az 54., Lázi L. (0-4) a 60., Lázi L. (0-5) a 85., Fejes (1-5) a 89. percben.

Értékelés

Tóth Barnabás: - Nehéz mérkőzésre számítottunk és ez meg is valósult. Bízunk a jobb folytatásban.
Szabó László:  - A kieséssel végződött előző szezon után vártuk már a folytatást, ami így elsőre még jónak is mondható. Ugyanakkor látjuk a hibákat. A játék minden elemében sokat kell még javulnunk. Gratulálok a csapatnak! A továbbiakban sok sikert Sajóvámosnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése