2024. augusztus 23., péntek

Aszaló - Gesztely FC II. 0-6 (0-4)

Lejátszotta első bajnoki mérkőzését csapatunk a 2024/2025-ös bajnoki idényben. A gesztelyi együttes kérésére az ötödik forduló találkozóját rendezték meg csütörtök délután. Az eddig öt mérkőzésüket lejátszó gesztelyiek Aszalóról is elvitték a három bajnoki pontot. 

Vármegyei U19 II. osztály, Kelet csoport,  5. forduló

Aszaló SE - Gesztely FC II. 0-6 (0-4)

Aszaló, 30 néző. Játékvezető: Besenyei Róbert (Tamás József)
Aszaló: Ujfalusi - Bari V., Bari B., Ónodi, Glonczi K. - Glonczi M., Rusz, Glonczi Dzs., Putnoki, Kótai L. - Horváth B. Vezetőedző: Szabó Krisztián.
Gesztely: Lajtos - Tánczos, Lakatos, Müller, Rontó, Nagy B., Czerődi, Rácz, Horváth D., Dékány, Kriston.

Csere: Horváth B. helyett Lakatos P. a 24., Bari V. helyett Balogh a 34., Glonczi K. helyett Glonczi R. a 46., Bari B. helyett Glonczi E. az 55.,  Erdélyi helyett Müller a 60., Kriston helyett Poczók a 60., Ujfalusi helyett Nagy Z. a 68., Ónodi helyett Székely a 74., Lajtos helyett Mátyus a 77. percben.
Sárga lap: Bari V. a 32., Bari B. a 33. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Müller (0-1) a 7., Horváth D. (0-2) a 11., Horváth D. (0-3) a 23., Dékány (0-4) a 38., Dékány (0-5) a 89., Poczók (0-6) a 92. percben.

 Vezetőedzői értékelés

Szabó Krisztián: - Tudtuk, hogy jó ellenfél érkezik hozzánk, aki ráadásul már bajnoki ritmusban van, ettől függetlenül saját magunkat vertük meg. Az első félidőben bár jól kezdtük a találkozót, sajnos fegyelmezetlenek voltunk és olyan gólokat kaptunk, amikre előzetesen felhívtuk a figyelmet. A szünetben rendeztük a sorokat és a második játékrészre sokkal szervezettebb lett a csapat, de sajnos a kihagyott tizenegyes után az utolsó percekre összeestünk. Az eredménytől függetlenül a második félidei játékra lehet és kell építkezni a jövőben. További sok sikert a Gesztelynek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése