2021. szeptember 19., vasárnap

Aszaló - Encs 0-3 (0-1)

Pont nélkül maradt csapatunk Encs ellen

Vereséget szenvedett csapatunk az abaúji rangadón. Együttesünk szombaton hazai pályán fogadta a bajnokságot jól kezdő Encset, azonban Bodnár Csabáék sem tudták megállítani a kék-fehéreket. 

Megyei I. osztály, 6. forduló

Aszaló SE - Encs VSC 0-3 (0-1)

Aszaló, 100 néző. Játékvezető: Vinter Béla Gábor (Dédesi Mátyás, Elek Balázs)
Aszaló: Kiss B. - Szőcs, Tóth B., Meczkó, Ádám - Figeczki, Bodnár Cs., Erdélyi, Szegedi, Ganyi Á. - Lázi. Vezetőedző: Hanyecz Béla.
Encs: Furik - Bodnár M., Horváth B., Leskó, Balog, Király, Péter, Rakaczki, Varga M., Ferenci, Pecsenye. Vezetőedző: Pachinger János.

Csere: Bodnár Cs. helyett Kiss E. a 42., Ganyi Á. helyett Mády az 59., Bodnár M. helyett Gergely a 61., Rakaczki helyett Molnár a 63., Figeczki helyett Gaál a 66., Szegedi helyett Kaczvinszki a 66., Király helyett Varga A. a 75., Erdélyi helyett Lakatos a 78., Balog helyett Fülöp a 80. percben.
Sárga lap: Király a 46., Lázi az 54., Tóth B. a 66., Figeczki a 66., Ádám a 73., Erdélyi a 74., Kiss E. a 78., Fülöp a 90. percben.
Piros lap: -
Gólszerző:
Tóth B. (0-1, öngól) a 41., Varga A. (0-2) a 80., Molnár (0-3) a 93. percben.
Jók:
Ifi: Aszaló SE U19 - Hidasnémeti VSC U19 0-3

Értékelés

Hanyecz Béla: - Sajnos, amíg elöl nem tudtuk kihasználni a kínálkozó lehetőségeinket, hátul pedig papírformaszerűen „hozzuk” a hibát, addig gondjaink lesznek a jövőben is. Ma egy harcos, jól felkészített Enccsel találkoztunk. Csak megnehezíteni tudtuk a dolgukat.
Pachinger János: - Taktikusan, határozottan, fegyelmezetten játszottunk ma, így remek győzelmet arattunk. Ezt a mentalitást kell követnünk. Gratulálok a csapatnak, sok sikert az Aszalónak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése