2024. május 6., hétfő

Aszaló - Izsófalva 4-1 (2-0)

Ganyi Ádám nyitotta a gólok sorát
(Fotó: archív)
Bajnoki döntővel felérő mérkőzést nyert meg magabiztosan csapatunk a bajnokság 21. fordulójában, miután hazai pályán 4-1-re legyőzte a második helyezett Izsófalva együttesét. Ezzel egy mérkőzéssel kevesebbet játszva is nyolc pontosra nőtt az előny a második helyezettel szemben öt fordulóval a bajnokság vége előtt.

Vármegyei II. osztály, Észak csoport, 21. forduló

Aszaló SE - Izsófalva SE 4-1 (2-0)

Aszaló, 100 néző. Játékvezető: Rendek István (Galambosi Dániel, Ablonczy Benedek).
Aszaló: Éliás - Ruszó, Lázi Gy., Roha, Fizer - Erdélyi, Mészáros, Bodnár, Márton J. - Horváth K., Ganyi. Szakosztályvezető: Szabó László.
Izsófalva: Polónyi - Szaszin, Nyíri, Lázi L., Strekáf, Lehel, Rapp, Sebők, Sápi, Járdánházy, Dányi József. Edző: Barnóczky Attila.

Csere: Fizer helyett Ferenczi a 46., Márton helyett Meczkó a 46., Ganyi helyett Dányi János a 46., Lázi L. helyett Fehér a 46., Sápi helyett Páró a 46., Dányi József helyett Budai a 63., Horváth K. helyett Bozó a 65., Ruszó helyett Vermes a 72. percben.
Sárga lap: Járdánházy a 88. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Ganyi (1-0) a 13., Erdélyi (2-0) a 35., Erdélyi (3-0) az 56., Budai (3-1) a 79., Dányi János (4-1) a 87. percben.
Jók: Erdélyi (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki.

Vezetőedzői értékelés

Szabó László: - Helyzetünkből adódóan játszhattunk volna nyugodtan is. Ehelyett idegesen, kapkodva helyzetek sokaságát kihagyva fociztunk. Gratulálok a csapatnak. Van még öt forduló arra készülünk. A továbbiakban sok sikert  a vendégeknek.
Barnóczky Attila: - A tabella első helyén levő hazai csapat megérdemelten tartotta otthon a három pontot. Sajnos a sérült hiányzó játékosainkat megérezte  a csapat. További sok siker Aszalónak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése