2011. december 20., kedd

Karácsonyi banketten zártuk le az évet!

Megvolt a hangulata: értékelés a karácsonyfa mögött
 December 19-én lezárult a felnőtt csapat számára a 2011-es év! A közelgő ünnepekre való tekintettel egy kis karácsonyfa és előtte rengeteg ajándék várta a szikszói Bethánia-pincébe betoppanó, meghívott elnökségi tagokat, szponzorokat és játékosokat. Csak sejthették, hogy mi lesz a sorsa a díszes fa helyet foglaló ajándékoknak, azonban biztosan senki sem tudott. Képek az évzáróról: ide kattintva!

 Mihelyst megérkezett mindenki, nagyjából fél hatkor elkezdődött Szabó László elnök éves beszámolójával az évadzáró bankett. Majd ugyanezt tette előbb Árvai Károly, Aszaló község polgármestere, Szalánczi István főszponzor és Barcsa László vezetőedző. Megtörténtek a kisebb fajta jutalmazások, ilyen értelemben a legtöbb időt a pályán elöltő, összesen 1509 percet játszó Lövey Lajos kapott tárgyjutalmat, valamint a házi góllövőlista élén álló Deme Attila és Kosztek Erik részesült még ilyesfajta ajándékban. Majd következett a házigazda, Puskás Ferenc által elkészített nagyszerű sertéspörkölt melynek elfogyasztása után, előtérbe került a középen elhelyezett karácsonyfa és az az alatt helyet foglaló becsomagolt ajándékok.
Célba talált az ajándék:
OKLEVÉL
A világon a:
Legjobb, legsegítőkészebb,
legelőzékenyebb, legügyesebb,
legbátrabb, leghősiesebb
TŰZOLTÓJÁNAK!

 Szépen sorjában, mindenki húzott egy nevet és választott az illetőnek egy ajándékot, amely bizony okozott nevetséges pillanatokat, hiszen egy Szabó László-Meczkó Gergely, vagy a Varga Dávid-Deme Attila, hogy a Konkoly Krisztián-Kosztek Erik párost már ne is említsük, bizony nem kis ováció kísérte, miközben megajándékozták egymást. A kis karácsonyi barátságból minden jelenlévő kivette a részét, így senki sem távozott valamiféle meglepetés nélkül.
 Az ajándékozást követően Luhály István köré összegyűlt a csapat, és mint egy nagy család hallgatták a szakvezető féléves beszámolóját, statisztikai adait. Végezetül elfogyasztotta mindenki desszertként a gesztenyepürét, majd a mai napra előretekintve a csapat felköszöntötte az egyesület elnökét, aki a keddi napon ünnepli 48. születésnapját!

 A felkészülés kezdete: 2012. január 14. szombat.

Addig is kívánunk minden kedves szponzornak, elnökségi tagnak, szurkolóknak és nem utolsó sorban a felnőtt csapattól kezdve az ifjúsági csapaton át egészen az U7-es csapat minden tagjának jó pihenést és Kellemes Ünnepeket!

 Az ünnepek alatt sem fog leállni a honlap működése, ugyanis folyamatos értékelés lesznek olvashatóak, vezetőktől és játékosoktól egyaránt! Érdemes lesz tehát naponta, kétnaponta fellátogatni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése