2014. február 15., szombat

Döntetlen a tállyai fiatalok ellen


Szombat késő délután lejátszotta második felkészülési mérkőzését is Füleki János együttese az abaújszántói műfüves pályán. Az ellenfél ezúttal a megyei I. osztály ifjúsági tabelláján 2. helyen álló tállyai együttes volt. Az összecsapáson kezdőként lépett pályára a már aláíró Lencsés Gergő és Kiss Elemér, valamint Ádám Attila is - utóbbinak kölcsönbe adásáról már megtörtént az egyeztetés a megyei I. osztályú Tomor-Lakkal, így szinte biztosra vehető a tavasszal nálunk ölt szerelést. Próbajátékosként pályára lépett még Papp József is, valamint visszatért hosszas kihagyást követően Abonyi László, és rövidebb pihenő után Krajnyák Balázs is.
 A találkozón már az első percben büntetőből sikerült Glonczi révén vezetéshez jutni, amit az első félidő felénél egalizáltak a tállyai fiatalok. A jó iramú találkozón nem is esett több gól, de mindenképpen hasznosan szolgálta a felkészülést és lassan körvonalazódni látszik rendkívül fiatal csapatunk arculata, amiben sok öröme lehet tavasszal a pályára kilátogató szurkolóknak.

Tállya U19 - Aszaló: 1-1 (1-1)
Abaújszántó, műfű

Aszaló: Korály - Juhász (Papp), Szászfai, Illés (Füleki), Krajnyák B. - Stefán (Abonyi), Krajnyák T., Lencsés, Ádám - Kiss (Szabó), Glonczi (Kárpáti). Vezetőedző: Füleki János
Gólszerző: Glonczi 1. percben (11-es)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése