2014. február 12., szerda

Folytatás következik!



 Több szempontból is érvényes a cikk főcíme. Először is szeretnénk elnézést kérni minden kedves szurkolótól az elmúlt hetek "lefagyása" miatt - minden évben egy alkalommal bekövetkezik ez az időszak - de immár újult erővel és lelkesedéssel folytatódik szurkolóink, játékosaink, sportbarátok tájékoztatása a honlapon. Persze úgy illő, ha elszámolunk a januárral.
 Felnőtt csapatunk életében a január nem hozott különösebb izgalmakat, mindössze 2 edzés és egy felkészülési torna zajlott a csapat életében, utóbbiról még olvashatnak a honlapon. Február 1-én lezajlott a Borosi-kupa, ahol a mieink Alsózsolcán szálltak parkettre. A selejtező csoportját sajnos 1 ponttal, az utolsó helyen zárta csapatunk, miután Tomor-Laktól 3-1-es vereséget szenvedtek el a mieink - bár sovány vigasz, a legszorosabb meccsüket a mieink ellen játszották a lakiak. Aztán a házigazda ellen, igazi futballhangulatban 4-1-es vezetést engedett ki a csapat, és végül 6-4-re a zsolcaiak győztek. Majd Sajóvámos ellen 3-3-as döntetlen követően, büntetőpárbajban maradt alul együttesünk, az utolsó mérkőzésen pedig 12-3-as győzelmet Onga aratott.

 Az ezt követő hét első napján lezajlott egy, a jövő szempontjából fontos elnökségi ülés, amely végül úgy zárult, ami talán a legfontosabb, vagyis a "film forog tovább".

 Február 5-én szerdán lejátszotta első felkészülési mérkőzését is csapatunk, esti 6 órai kezdettel az abaújszántói csapat fogadta vendégül saját, újonnan épült műfüves pályáján a mieinket, ahol 3-1-es vereséget szenvedett együttesünk. Füleki János a Korály - Illés, Szászfai, Fülöp, Krajnyák B. - Juhász, Török, Stefán, Kárpáti, Glonczi - Füleki Cs. összeállítású csapatot küldte a pályára, egy félidőt kapott a csereként beálló Román Sándor, míg bő negyedórát a három fiatal, Füleki Dávid, Kádas Csaba és Szabó Krisztián is a pályán tölthetett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése