2014. november 23., vasárnap

Cserépfalu - Aszaló 1-6 (1-2)

Negyedik helyen végzett az őszi szezonban csapatunk!

Lejátszotta a 2014-es év utolsó bajnoki mérkőzését csapatunk Mezőkövesden, ahol a "házigazda" Cserépfalu ellen a múlthetihez hasonlóan ismét magabiztos diadalt aratott Füleki János együttese. Bár a szünetig jól tartotta magát a cserépfalui együttes, a végére nagy különbség állt be a két együttes között. Akár úgy is fogalmazhatnánk, hogy a vezetőedző remek érzékkel nyúlt bele a csapatba, ugyanis a csereként beálló Füleki Csaba duplázott, Agárdi Zsolt pedig pazar találatot szerzett - ballal! A győzelemnek - és Sajósenye botlásának - köszönhetően a tavaszi folytatást a negyedik helyről várják a mieink.
 Ifjúsági csapatunk sem hibázott, és 11 gólt számoltak fiataljaink a cserépfaluiakra. Tizenegyen játsszák a futballt, tizenegy gólt rúgtak az utolsó fordulóban Kovács Krisztián tanítványai, és tizenegy pontos előnnyel mehetnek a téli szünetre fiataljaink, ami bravúros teljesítménynek mondható!
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Cserépfalu – Aszaló 1-6 (1-2)
Mezőkövesd, 100 néző. V.: Jakab Gy.

Cserépfalu: Derda – Seres, Polgár, Boldizsár, Balog K., Tóth, Toronyai, Balog G., Ujj, Ágó, Lovász (Kucserák). Edző: Ágó Ferenc.
Aszaló: Korály – Meczkó, Stefán, Török (Agárdi), Juhász, Zékány (Szászfai), Barta, Krajnyák, Ádám (Mikó), Lencsés (Ádám), Kiss (Füleki). Edző: Füleki János.

Gólszerzők:
Tóth, ill. Füleki (2), Lencsés, Stefán, Török, Agárdi.
Jók: Polgár, Derda, ill. az egész csapat. 


Füleki János: A mérkőzést végig irányítva, a helyzeteinket csak részben értékesítve megérdemelt győzelmet arattunk. Köszönjük támogatóink bizalmát és segítségét, az Önkormányzat támogatását. Gratulálok az ifjúsági csapatunk kiemelkedő teljesítményéhez!



Cserépfalu U19 - Aszaló U19: 0-11 (0-7)
Mezőkövesd, 50 néző. V.: Jakó

Aszaló: Kádas (Losonczi) - Lakatos (Tóth), Czimbalmos, Kiss, Szilágyi - Sipos (Jakab), Szabó, Bátkai (Rusz), Füleki - Homonnay, Buri (Dányi). Vezetőedző: Kovács Krisztián

Gólszerzők: Homonnay (3), Füleki (2), Bátkai (2), Buri (2), Szabó, Rusz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése