2015. március 30., hétfő

Vereség Mezőcsáton

A bajnokság 20. fordulójában a listavezető Mezőcsát otthonába látogatott vasárnap délután együttesünk. Revánsot venni nem sikerült sem az őszi 3-0-ás vereségért, sem pedig a tavaly Mezőcsáton elveszített hosszú veretlenségi szériáért, ugyanis bár az első félidőben a mieinknek voltak nagyobb helyzetei, egyetlen kidolgozottnak mondható helyzetéből vezetett a hazai együttes úgy, hogy egy jogtalan tizenegyest Jáger András még el is hibázott. A második félidőben aztán újra kapuba találtak a csátiak, a mieink számára pedig nem volt visszaút, így 2-0-ás vereséget szenvedett együttesünk. Képek hamarosan!
Jegyzőkönyv

Mezőcsát – Aszaló 2-0 (1-0)
Mezőcsát, 150 néző. V.: Szuromi.

Mezőcsát: Bene – Jáger (Tarnóczi), Paczók (Szilágyi), Balázs L., Nagy (Vodicska), Sipos, Vasas, Vadász, Roha, Pelyhe (Rontó), Farkas. Edző: Szűcs Géza.
Aszaló: Korály – Mikó, Bari G., Krajnyák T., Meczkó, Ádám A., Török, Bari M. (Kiss E.), Kiss D. (Krajnyák B.), Sebők (Ádám I.), Barta (Füleki). Edző: Szabó László.

Gólszerzők: Jáger, Tarnóczi.
Jók: az egész csapat ill. Meczkó, Mikó, Bari G.

Ifjúsági csapatunk vezetőedzőjük, Kovács Krisztián hiányában, árván maradva ért el rendkívül fontos győzelmet. Az őszi 3-3 után nem számíthattak könnyű mérkőzésre fiataljaink, és nem is volt az. A mérkőzés első félidejében bár a hazaiak birtokolták többet a labdát, az utolsó percben szerzett tizenegyesből a mieink vezettek. A második játékrészben bár több helyzete volt Buriéknak, egyenlítettek a hazaiak, a találkozó hajrájában azonban Bátkai József eldöntötte a találkozót, ezzel elhozván a három fontos pontot Mezőcsátról!

Mezőcsát U19 - Aszaló U19: 1-2 (0-1)
Mezőcsát, 50 néző. V.: Varga

Aszaló: Kádas - Lakatos, Czimbalmos, Homonnay (Glonczi), Szilágyi - Szabó (Gáspár), Horváth (Jakab) - Sipos (Dányi), Bátkai, Füleki - Buri. 
Gókszerzők: Füleki (11-es), Bátkai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése