2015. augusztus 23., vasárnap

Magabiztos hazai győzelem

Három gólnak örülhettek játékosaink
 Lejátszotta első hazai mérkőzését az új bajnoki idényben együttesünk. Az ellenfél, az első fordulóban szintén három pontot begyűjtő Hidvégardó együttese volt. A találkozó első félidejében azonban szinte egy csapat volt végig a pályán, és ez a csapat a miénk volt. A mezőnyfölényt két góllal meg is pecsételték Lajtosék: Török Gábor szabadrúgásból szerzett vezetést, majd Bari Martin jobboldali beadására Lajtos István érkezett és pofozta kapuba a játékszert.
 A második negyvenöt perc nehézkesen indult, hiszen mintha bent maradt Füleki János csapata az öltözőben. A vendégek azonban nem tudtak a kapuba találni, s miután kiegyenlítetté vált újra a játék komoly lehetősége nem is akadt a vendégeknek. Bari Gábor kiugratását követően ráadásul Ádám István lőtte ki a hosszú alsó sarkot, ezzel el is dőlt a találkozó. A végeredmény azonban 3-1 lett, hiszen Váradi utolsó percben történő beadásába rosszul ért bele középen Sukály, így a labda a kapuban kötött ki.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Aszaló – Hidvégardó 3-1 (2-0)
Aszaló, 150 néző. V.: Varga N.

Aszaló: Korály – Krajnyák, Sukály, Meczkó, Molnár (Barta), Ádám, Bari G., Bari M. (Ádám), Kiss (Stefán), Lajtos (Parázsó), Török (Zékány). Edző: Füleki János.
Hidvégardó: Ragyina – Varga P., Kalász, Ganyi, Váradi, Bárczi (Lóczi), Lakatos, Izsó, Béres, Csemer, Mida. Edző: Szabó Béla.
Gólszerzők: Török, Lajtos, Ádám I., ill. Váradi.
Jók: Sukály, Meczkó, Krajnyák, Török, ill. Váradi, Lakatos, Kalász, Varga.

Füleki János: – Végig uraltuk a játékot ezért megérdemelten szereztük meg a 3 pontot egy nagyon szimpatikus csapat ellen. Gratulálok az ifi győzelméhez.
Szabó Béla: – Az első félidő a hazaiaké, a második a miénk volt. Két kapitális védelmi hibánkat kihasználták a hazaiak, mi pedig helyzetek sokaságát hagytuk ki. A játékvezetés kritikán aluli volt!

Kovács Krisztián együttese is magabiztos győzelmet aratott, bár akár nagyobb arányú siker is születhetett volna fiataljaink mérkőzésén. Az ifjúsági csapatba bekerülő Glonczi Patrik duplázott, valamint a csereként beálló Glonczi Máté is először volt eredményes ifjúsági játékosként. A felnőtt mérkőzés szünetében a tavalyi bajnokcsapat tagjai átvették a bajnoki címért járó aranyérmeket, valamint kupát és oklevelet.

Aszaló U19 - Hidvégardó U19: 4-1 (3-1)
Aszaló, 20 néző. V.: Suhaj

Aszaló: Váradi - Lakatos, Czimbalmos, Gáspár, Jakab - Sipos, Bátkai (Szederkényi), Kiss (Glonczi M.), Füleki - Rusz, Glonczi P. (Mezei). Vezetőedző: Kovács Krisztián
Gólszerzők: Glonczi P. (2), Bátkai, Glonczi M.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése