2017. március 19., vasárnap

Parasznya - Aszaló 1-0 (1-0)

Bodnár Csaba először lépett pályára tavasszal

A megyei II. osztály Északi-csoportjának 18. fordulójában Parasznyán lépett pályára együttesünk. Labdarúgóinkon ismét fogott az átok, hiszen az új szerelést ezúttal sem sikerült győzelemmel felavatni. Bár óriási mezőnyfölényben játszottak Bodnár Csabáék, a kihagyott helyzetek megbosszulták önmagukat. Csapatunk egygólos vereséget szenvedett Parasznyán.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Megyei II. osztály Északi-csoport, 18. forduló

Parasznya - Aszaló 1-0 (1-0)

Parasznya, 50 néző. V.: Füleki Cs.
Parasznya: Burai – Szentidai, Szaniszló J., Illés, Galamb, Szaniszló M., Titkó, Zsarnai, Gál, Szamkó, Schmidt (Tóth). Edző: Bodnár József.
Aszaló: Molnár D. – Sukály, Bari G., Bodnár, Ártim (Lajtos), Bobcsák (Bari M.), Ganyi (Stefán), Meczkó, Ádám, Korály, Kiss. Edző: Mikó Norbert.

Gólszerző: Szentidai
Jók: Szentidai (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Bodnár, Kiss, Stefán
Ifi: 1-2.

Bodnár József: - Maréknyi seregem viszaadta számomra az életkedvet! Köszönöm a névnapi ajándékot. Gratulálok a bazfoci tippelőjének: nem sokat tévedett csak a győztest nem találta el. Lehet törte a hátunkat a háló, de ha berúgjuk a helyzeteket már régen eldőlt volna a mérkőzés.

Mikó Norbert: - A hazaiaknak a hátát feltörte a háló, de a foci örök törvénye szerint a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. Gratulálok a hazaiaknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése