2017. április 16., vasárnap

Aszaló - Sajósenye-Arnót 2-0 (2-0)


A 22. fordulóban ismét hazai pályán játszott együttesünk, az ellenfél ezúttal a Sajósenye-Arnót csapata volt. Bari Gáborék villámrajtot vettek a találkozón, hiszen már a 10. percre kialakították, amint az később kiderült, a végeredményt. Ezzel a sikerrel búcsúzott az Aszalói Sportegyesület a napokban elhunyt Árvai Károlytól, aki a település volt polgármestere, és a sportegyesület elnökségi tagja volt.

Aszaló - Sajósenye-Arnót 2-0 (2-0)

Aszaló, 100 néző. V.: Molnár G.
Aszaló: Korály – Molnár (Balogh), Sukály, Bari G. (Horváth), Bodnár, Ártim, Bobcsák (Krajnyák), Ádám A., Bari M. (Stefán), Kiss (Ádám I.) Edző: Mikó Norbert.
Sajósenye-Arnót: Kovács – Balog, Szurdok, Hankó I., Hankó L. (Hankó K.), Hankó M., Erdélyi (Hankó A.), Glonczi (Gulyás), Ermidi, Hankó Gy., Hankó R. Edző: Takács István.

Gólszerző: Bari, Sukály
Jók: Ganyi, Sukály, Bodnár, ill. Balogh, Szurdok, Ermidi, Glonczi
Ifi: 2-0

Szabó László szakosztályvezető: - A csapat ezzel a győzelemmel búcsúzik Árvai Károlytól a település volt polgármesterétől, aki a sportegyesületnek is elnökségi tagja volt. Nyugodj békében Karcsi bácsi!

Takács István: - Az első félidőben két véleményes gólt kaptunk. A másodikban már jól játszottunk, de még a 11-est sem tudtuk berúgni. Kellemes ünnepeket mindenkinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése