2017. április 2., vasárnap

Gesztely - Aszaló 2-4 (1-4)

Meczkó Gergely
A bajnokság 20. fordulójában Gesztelybe látogatott együttesünk. A találkozó a forduló rangadójának számított, hiszen az éllovas otthonába látogattak Meczkó Gergelyék. Ráadásul az őszi, hazai pályán elszenvedett 2-0-ás vereségért is igyekezett revansot venni a csapat. Sikerült is, hiszen Bari Gábor duplájával, Meczkó Gergely és Bari Martin találatával már az első játékrészre eldőlt a találkozó, és magabiztos győzelmet aratott Mikó Norbert csapata. A tabellán így öt pontra csökkent a különbség a két együttes között.

Megyei II. osztály Északi-csoport, 20. forduló

Gesztely - Aszaló 2-4 (1-4)

Gesztely, 200 néző. V. Nagy F.
Gesztely: Baranyi – Mida, Vadász, Rácz (Nagy L.), Bacsó (Nagy Zs.), Hozdik, Stipula (Katona), Lapis, Varga, Tóth, Zsarnai. Edző: Túróczi Attila.
Aszaló: Korály – Molnár (Balogh), Sukály, Bari G. (Lajtos), Bodnár, Ártim, Ganyi, Meczkó, Ádám (Krajnyák), Bari M. (Stefán), Kiss. Edző: Mikó Norbert.

Gólszerző: Vadász, Lapis, ill. Bari G. (2), Bari M., Meczkó
Kiállítva: Vadász a 75. percben
Jók: Tóth, Lapis, Rácz, Vadász, Stipula, ill. az egész csapat
Ifi: 0-3.

Túróczi Attila: - Súlyos egyéni hibáink miatt az ellenfél három góllal vezetett a félidőben. A csapat tartását mutatja: a második játékrész megnyerése tíz emberrel is. A vereség nem a játékvezetőn múlt, de ez a kiválótól messze van.

Mikó Norbert: - A rangadókat általában az a csapat szokta megnyerni, amelyik hamarabb megnyugszik és tiszta fejjel tud játszani. Ma ezt a srácok nagyon jól megoldották az első félidőben jó helyzetkihasználással el is döntötték a mérkőzést. Kiváló játékvezetés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése