2017. május 21., vasárnap

Bódvaszilas - Aszaló 5-0 (0-0)


Súlyos vereséget szenvedett csapatunk a bajnokság 27. fordulójában Bódvaszilason. Az együttes nem bírta el a sok távol maradó hiányát, így erősen tartalékos felállással nem sikerült helytállni szombaton, bár az 55. perctől emberelőnyben játszottak Sukály Szabolcsék, ez a mieinket zavarta meg.

Megyei II. osztály Északi-csoport 27. forduló 

Bódvaszilas - Aszaló 5-0 (0-0)

Bódvaszilas, 150 néző. V.: Szobóczki.
Bódvaszilas: Kavicsányi G. – Turcsik, Varga, Silye, Spisák, Takács, Bári K., Fialka, Giba, Bári L. (Rémiás), Lukács. Csapatvezető: Takács László.
Aszaló: Korály – Molnár, Sukály, Krajnyák, Bari G., Vígh, Ártim, Bobcsák, Lajtos, Bari M., Bátkai (Füleki). Edző: Mikó Norbert.

Gólszerző: Silye (2), Giba, Spisák, Varga.
Kiállítva: Bári K. (55.)
Jók: Giba ( a mezőny legjobbja) és az egész csapat ill. Vígh.
Ifi: 4-2.

Takács László: - A mai napon küzdeni tudásból kitűnőre vizsgázott a csapat. Egy ilyen jó erőkből álló Aszalónak tíz emberrel ötöt rúgni 25 perc alatt nem mindennapi dolog. Gratulálok Rémiás Tibike felnőtt csapatban való debütálásához. Tavasszal idehaza még mindig 100 %-osak vagyunk.

Szabó László elnök: - Nehéz indulat nélkül bármit is mondani. A hazai kiállítás után szétesően, elképzelés nélkül, lányos egyéni hibákkal segítettük a hazaiakat. Jó partnerek voltunk a gála meccsükhöz és erre nem lehet magyarázat a csapat összetétele sem hiszen, akik szerepet kaptak ők is az egyesület sportolói. Remélem, akik itt voltak és akik más programot választottak sem érzik jól magukat a mai eredmények láttán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése