2019. augusztus 31., szombat

Aszaló - Varbó 5-1 (1-1)

Öt gólnak és a három pontnak örülhetett csapatunk a rangadón
Első igazi rangadóját játszotta szombaton hazai pályán az Aszalói Sportegyesület, amely azt a Varbót fogadta, amely együttes szintén még százszázalékos volt a találkozót megelőzően, valamint amely gárda ellen tavaly oda-vissza kapitulált együttesünk. A szombat délutáni találkozón is a vendégek szereztek vezetést, ám nagyszerűen játszó csapatunkat nem zavarta meg a szerencsétlen körülmények között bekapott gól, sőt. Ádám Attila révén még az első félidőben sikerült egyenlíteni, majd a második játékrészben valódi fiesztát rendeztek Lázi Lászlóék.
Képet a mérkőzésről: ide kattintva!

Megyei II. osztály, Észak-csoport 4. forduló

Aszaló SE - Varbói BSE 5-1 (1-1)

Aszaló, 100 néző. Játékvezető: Belicza János (Szutorcsik Gyula, Géresi Gábor)
Aszaló: Balogh Z. - Szegő, Horváth K., Meczkó, Krajnyák B. - Stefán, Ádám A., Szász, Balogh B. - Dányi J., Lázi L. Vezetőedző: Hanyecz Béla.
Varbó: Molnár - Rákos, Zsíros, Asszony, Lázi B., Nadanicsek P., Kovács A., Dányi P., Nadanicsek J., Ganyi Á., Varga Zs. Vezetőedző: Rákos Attila.

Csere: Dányi P. helyett Szabó B., Ganyi Á. helyett Kovács K., Zsiros helyett Guba a 61., Nadanicsek P. helyett Mácsi a 64., Varga Zs. helyett a 71., Dányi J. helyett Kiss E. a 72., Molnár helyett Medve a 76., Horváth K. helyett Bodnár a 83., Balogh B. helyett Bari a 85. percben.
Sárga lap: Nadanicsek P. a 17., Asszony a 29., Krajnyák B. a 41. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Nadanicsek P. (0-1) a 31., Ádám A. (1-1) a 39., Dányi J. (2-1) az 53., Lázi L. (3-1) a 60., Lázi L. (4-1) a 67., Lázi L. (5-1) a 73. percben.
Jók: az egész csapat ill. senki
Ifi: 6-3

Értékelés

Hanyecz Béla: - Az első félidő kiegyensúlyozott játéka után, a második játékrészben folyamatosan őröltük fel a vendégek ellenállását. Gratulálok a csapatnak! A továbbiakban sok sikert a varbóiaknak!
Czakó Norbert, elnök: - Mentálisan jobb csapattól kaptunk ki, teljesen megérdemelten. Reméljük jókor jött ez a nem kicsi pofon. További sok sikert az aszalói barátainknak! Példás játékvezetés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése