2020. szeptember 7., hétfő

MVSC-Miskolc - Aszaló 10-0 (2-0)

Kilenc fővel szenvedett súlyos vereséget csapatunk

A Megyei I. osztály 4. fordulójában a csapatunk az MVSC-Miskolc vendégeként lépett pályára. A találkozó végkimenetelét nagyban befolyásolta a játékvezetői működés, így közel ötven percet kettős emberhátrányban játszva szenvedett súlyos vereséget együttesünk. 

Megyei I. osztály, 4. forduló

MVSC-Miskolc - Aszaló SE 10-0 (2-0)

Miskolc, 150 néző. Játékvezető: Jakab Gyula (Tóth II. Tibor, Varga I. Zoltán)
MVSC-Miskolc: Péter G. - Bodnár, Kövér, Juhos, Balog B., Tasi, Figeczki L., Kele, Kovács B., Potyka, Blaskó. Vezetőedző: Pachinger János.
Aszaló: Balogh Z. - Szegő, Balla, Sebők, Meczkó -  Stefán, Bodnár, Ádám A. - Vadász, Lázi, Figeczki Á. Vezetőedző: Hanyecz Béla.

Csere: Meczkó helyett Botos a 15., Figeczki L. helyett Bakos a 46., Figeczki Á. helyett Vígh az 50., Bodnár helyett Szász az 50., Kovács B. helyett Bódi az 56., Kövér helyett Subert az 56., Vadász helyett Kovács G. a 61., Balog helyett Nagy D. a 73., Juhos helyett Fizer R. a 73. percben. 
Sárga lap: Stefán a 34., Vadász az 55. percben.
Piros lap: Balla a 42., Sebők a 42. percben.
Gólszerző: Blaskó (1-0) a 17., Kovács D. (2-0) a 24., Kovács B. (3-0) a 46., Potyka (4-0) a 49., Bakos (5-0) az 52., Potyka (6-0) az 54., Bakos (7-0) a 72., Potyka (8-0) a 77., Potyka (9-0) a 86., Potyka (10-0) a 90. percben.
Jók: Potyka (a mezőny legjobbja), és az egész csapat, ill. senki.
Ifi: 4-3.

Értékelés

Pachinger János: - Olyan szempontból sajnálom ezt a meccset, hogy a kettős kiállítás után már nem volt igazi sportérték. Le a kalappal a mérkőzést sportszerűen végigküzdő vendégcsapat előtt.

Szabó László, elnök: - A játékvezető a lesgóllal és a kettős kiállítással - amelyből az első nevetséges volt -, megadta a mérkőzés alaphangját. Ugyanakkor ez nem lehet mentség az enervált, akarat gyenge következő ötven percre. Elnézést kérek a kiállított játékos viselkedéséért, természetesen a keletkezett kárt az egyesületünk megtéríti. Eddig sem volt ránk jellemző ez a viselkedés, és garantálom, hogy ezután sem lesz. Gratulálok az MVSC-nek a győzelemhez, nem tettek mást, csak éltek a játékvezető által megteremtett helyzettel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése