2020. november 12., csütörtök

Jelen állás szerint egy mérkőzés van hátra


 A napokban az amatőr sportot érintő döntések nyomán a Magyar Labdarúgó Szövetség az egyesületekre bízza, hogy az aktuális bajnoki fordulóban pályára lép-e csapatuk. Halasztásra következmények nélkül bármennyiszer lehetősége van az együtteseknek. Az Aszalói Sportegyesület vezetése még a szerdai nap folyamán egyeztetett labdarúgóival és ezt, valamint az egyéb szempontokat figyelembe véve felelős döntést hozott az őszi szezon befejezéséről.

- Kíváncsian vártuk mi is, milyen döntés születik a bajnokság folytatásáról, szerdán pedig kaptunk egy viszonylag egyértelmű állásfoglalást a szövetség részéről - mondta el Szabó László, az Aszalói Sportegyesület elnöke. - Ezt követően kértük a játékosainkat foglaljanak állást a folytatást illetően. Kivétel nélkül mindenki amellett tette le a voksát, hogy amennyiben lehetőség van rá, játsszuk le a hátralévő mérkőzéseket. 

Az eredeti program szerint két őszi és egy tavaszról előrehozott forduló várna még csapatunkra, amely mérkőzések közül csupán a következőt játssza csak le csapatunk.

- Bár labdarúgóink egyhangúlag a folytatás mellett döntöttek, aminek természetesen örülünk, sajnos jelen állás szerint ebben a naptári évben már csak az aktuális hétvégi, Abaújszántó elleni mérkőzést játssza le csapatunk, ifjúsági mérkőzés nélkül - folytatta a sportvezető. - A következő héten Bőcsöt kellene fogadnunk hazai környezetben, ám mivel az infrastrukturális lehetőségek nem teszik lehetővé a zárt kapus mérkőzés megrendezését, így egyesületünk nem kockáztatja az esetleges hatósági büntetést. Az eredeti tervek szerint ezenkívül lejátszottuk volna még a Bánhorváti - Aszaló találkozót, a szövetség azonban ezt a bajnoki fordulót végül törölte. Bízunk benne, hogy egyesületünk labdarúgóit, edzőit, szurkolóit és támogatóit is elkerüli a betegség és mindenki egészségesen átvészeli majd a futballmentes napokat. Kívánunk mindenkinek ehhez jó egészséget, erőt és kitartást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése