2020. november 2., hétfő

Felsőzsolca - Aszaló 7-1 (4-0)

Fotó: Kozma István / boon.hu

A Megyei I. osztály 12. fordulójában a listavezető BTE Felsőzsolca vendégeként lépett pályára csapatunk a bajnokságban. Jó néhány hiányzóval pályára lépő együttesünk bár játékban a találkozó nagy részében tartotta a lépést a házigazdával, a lőtt gólok számában sajnos ugyanez nem sikerült.

Megyei I. osztály, 12. forduló

BTE Felsőzsolca - Aszaló SE 7-1 (4-0)

Felsőzsolca, 200 néző. Játékvezető: Németh Zoltán (Varga I. Zoltán, Suszter Gábor)
Felsőzsolca: Galambvári - Kupcsik, Szárnya, Lippai, Mikolka, Hadházi, Illés, Csattos, Csendom, Dlehány, Varga B. Edző: Szala Ákos.
Aszaló: Balogh Z. - Szegő, Stefán, Kovács G., Meczkó, Szász, Bodnár, Ádám, Kiss E., Lázi, Vadász. Vezetőedző: Hanyecz Béla.

Csere: Meczkó helyett Botos a 46., Csendom helyett Molnár a 46., Csattos helyett Burka a 62., Illés helyett Szentpéteri a 62., Bodnár helyett Ganyi Á. a 64., Hadházi helyett Kovács Sz. a 68., Balogh Z. helyett Ujfalusi a 85. percben.
Sárga lap: Bodnár a 60., Kovács G. a 65. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Illés (1-0) a 27., Varga B. (2-0) a 30., Varga B. (3-0) a 38., Szárnya (4-0) a 45., Dlehány (5-0) a 64., Lippai (6-0) a 66., Lázi (6-1) a 68., Kovács Sz. (7-1) a 72. percben.
Jók: az egész csapat, ill. Stefán, Kiss, Ádám.

Értékelés

Szala Ákos: - A hónapban rendezett hat bajnoki mérkőzésből szereztünk 16 pontot, nagyon sok melót tettek bele a játékosok ebbe a hat mérkőzésbe, köszönet érte nekik. De van még öt meccs mielőtt szusszanhatunk, a jövő héten újabb nagy feladat vár ránk.

Hanyecz Béla: - Sajnos, ilyen-olyan okok miatt megfogyatkozva érkeztünk a mai mérkőzésre. Ettől függetlenül a mezőnyben nem játszottunk rosszul, viszont az első félidei 15 perces „rövidzárlatunk” eldöntötte a találkozót. Gratulálok a hazai csapatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése