2021. július 23., péntek

Négy érkező mellett hatan távoztak

 
Lezárult az 2021/2022-es nyári átigazolási időszak első szakasza július 20-án éjfélkor, amikor a labdarúgók az átadó klubok engedélye nélkül válthatnak csapatot. Együttesünket hat játékos hagyta el ilyen módon: Lázi László Mályinkára, Vadász Róbert Alsózsolcára, Vígh Levente Sajóbábony, Ihász Dávid Edelénybe, Botos Ferenc Márk MVSC-Miskolchoz, Balla Bence Hajdúsámsonra igazolt, míg Sebők Krisztián visszatért Izsófalvára.
 A távozók mellett sikerült erősíteni a csapatot. A fiatal támadó, Ganyi Ádám visszatért a Sajóvölgye Focisulitól, a kapus Kiss Balázs és a középpályásként bevethető Szőcs Rómeró Abaújszántóról érkezik, míg a támadósorba Gaál Balázs érkezett az átigazolási szezon első etapjának végén.
- Július 20-án befejeződött az átigazolási időszak első szakasza, amikor szabadon lehetett játékost igazolni - kezdte Szabó László, az Aszalói Sportegyesület elnöke. - Sajnos ennek áldozatául is estünk valamelyest, ugyanis hiába volt megállapodásunk több labdarúgóval is a következő idényre, meglepődve tapasztaltuk, hogy ennek ellenére elhagyták az Aszalói Sportegyesületet. Ezért bár szerettük volna egyébként is megerősíteni a csapatot, koncepciót kellett váltanunk az átigazolások kapcsán, amelynek eredményeképp négy játékossal sikerült megállapodnunk. Az átigazolási időszak első szakasza lezárult, azonban a tervek szerint további labdarúgók érkezése várható még a következő hetekben.  

Az Aszalói Sportegyesület jelenlegi kerete

Kapusok
Balogh Zoárd
Kiss Balázs
Komlóssy Gergő

Mezőnyjátékosok
Ádám Attila
Bodnár Csaba
Erdélyi Roland
Figeczki Ágoston
Gaál Balázs
Ganyi Ádám
Ganyi Gábor
Kiss Elemér
Mády Milán
Meczkó Gergely
Stefán Szabolcs
Szász Balázs
Szegő Dominik
Szőcs Rómeó
Tóth Balázs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése