2021. augusztus 30., hétfő

Mezőkeresztes - Aszaló 1-0 (0-0)

Kiss Elemér kiállítása után is megvoltak a lehetőségek
Nem sikerült megtörni a Mezőkeresztes elleni átkot, így pont nélkül zárult együttesünk számára a bajnokság 3. fordulója, miután csapatunk emberhátrányban szenvedett 1-0-ás vereséget Mezőkeresztesen.

Megyei I. osztály, 3. forduló

Mezőkeresztes VSE - Aszaló SE 1-0 (0-0)

Mezőkeresztes, 100 néző. Játékvezető: Kujbus László (Csikai György Zsolt, Fülöp Gábor)
Mezőkeresztes:
Kertész - Nagy Á., Gondos, Fekete, Csirmaz, Vámosi Cs., Tekse, Molnár, Borók, Burka, Sebestyén. Edző: Kertész Péter.
Aszaló: Kiss B. - Kaczvinszki, Tóth B., Meczkó, Ádám A. - Figeczki, Erdélyi, Szegedi, Szőcs, Lázi, Kiss E. Vezetőedző: Hanyecz Béla.

Csere: Gondos helyett Nagygyörgy a 62., Borók helyett Vámosi R. a 68., Lázi helyett Gaál a 83., Szőcs helyett Lakatos a 85., Burka helyett Orosz R. a 87., Fekete helyett Tóth A. a 92. percben.
Sárga lap: Szegedi a 76. percben.
Piros lap: Kiss E. a 70. percben.
Gólszerző: Nagygyörgy (1-0) a 80. percben.
Jók: Kertész V., Tekse, Sebestyén, Vámosi R., Nagygyörgy, ill. Figeczki, Meczkó, Ádám A.
Ifi: 4–2

Értékelés

Vámosi Csaba: - Az első félidőben ha csak a kapussal szembeni helyzeteinket kihasználjuk, sima 3–0-val fordulunk. Sikerült vezetést szereznünk, de a kiállítás minket zavart meg, és kapkodva játszottunk. Ezt a győzelmet edzőnknek, Kertész Petinek ajánljuk, és köszönjük, hogy betegen is itt volt velünk, és a jó cseréinek köszönhetően nyert a csapat.
Hanyecz Béla: - A játék képe alapján megérdemeltük volna minimum az 1 pontot. Még a kiállítást követően is volt sanszunk az egyenlítésre, sajnos ez ma nem sikerült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése