2021. szeptember 7., kedd

Aszaló - Alsózsolca 0-2 (0-0)

 

Tóth Balázs is nagyot küzdött a találkozón

A bajnokság 4. fordulójában újra hazai pályán játszott csapatunk, ezúttal a másik újonc, Alsózsolca ellen. Küzdelmes mérkőzésen végig izgalmas csatát és végül két vendég találatot láthatott a szépszámú közönség.  
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Megyei I. osztály, 4. forduló

Aszaló SE - BSK Alsózsolca 0-2 (0-0)

Aszaló, 150 néző. V.: Bodnár Á.
Aszaló: Kiss B. - Kaczvinszki, Stefán, Tóth B.,  Meczkó - Szőcs, Figeczki, Bodnár, Erdélyi, Szegedi,  Lázi. Megbízott edző: Szabó László.
Alsózsolca: Lövei -Vadász, Juhász, Lippai, Palkó, Tamás G., Szajky, Kiss-Orosz, Horváth Sz., Erdei-Nagy, Makónyi. Vezetőedző: Varacskai István.

Csere: Kaczvinszki helyett Ádám a 27., Szegedi helyett Mády a 67., Szőcs helyett Ganyi Á. a 75., Vadász helyett Soltész a 91. percben.
Sárga lap: Horváth Sz. a 36., Erdei-Nagy a 41., Tóth B. az 56., Vadász a 62., Ádám A. a 69. percben.
Piros lap: Stefán a lefújást követően.
Gólszerző: Tamás G. (0-1) az 55., Erdei-Nagy (0-2) a 95. percben.
Jók: Tóth B., Figeczki, Erdélyi, ill. Kiss-Orosz, Tamás G., Horváth Sz., Lippai, Erdei-Nagy.
Ifi: 2–8.

Értékelés

Szabó László elnök: - Sajnos a lehetőségeinkkel nem tudtunk élni, míg az ellenfél helyzet nélkül - a szokásos sarokrúgás után - megszerezte a vezetést, amelyet sikeresen meg tudott őrizni a mérkőzés végéig. A második gól az utolsó pillanatban született, amikor már az összes energiáját az egyenlítésre fordította csapatunk. Gratulálok az ellenfélnek, mi addig csak szenvedni fogunk, amíg nem szerzünk gólt, gólokat.
Varacskai István: - Küzdelmes mérkőzésen mi rúgtuk a gólokat, így megérdemelten szereztük meg a 3 pontot. Köszönjük szurkolóink biztatását. A BSK női labdarúgó-szakosztálya „köszöni” a Hernádnémeti „sportszerűségét”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése