2022. október 10., hétfő

Aszaló - Szendrő 4-3 (1-2)

A hajrában sikerült megszerezni a három pontot
Kéthetes kényszerszünetet követően, több mint egy hónapot követően lépett pályára újra csapatunk hazai környezetben. A bajnokság 9. fordulójában Szendrőt látta vendégül együttesünk, és ha nehezen is, a végsőkig kiélezett küzdelemben végül sikerült megszereznie a három pontot Bodnár Csabáéknak.

Megyei II. osztály, Észak csoport, 9. forduló

Aszaló SE - Szendrő VSZSKE 4-3 (1-2)

Aszaló, 100 néző. Játékvezető: Fercsák András (Kalló Zsolt, Barnóczki Nóra)
Aszaló:
Ihász - Ruszó, Horváth K., Lázi Gy., Ádám Attila - Bódi K., Erdélyi, Bodnár Cs., Szász, Lázi L. - Vadász. Edző: Szabó László.
Szendrő: Kalocsai R. - Ádám R., Beri E., Ádám Alex., Dániel I., Ádám L., Beri A., Ádám I., Beri L., Dániel Sz., Ádám M.. Elnök: Szaniszló Richárd.

Csere: Beri E. helyett Ádám Jenő a 61., Szász helyett Bódi D. a 71., Ádám M. helyett Ádám Jenő Rikárdó a 80. percben.
Sárga lap: Beri A. a 44., Dániel I. a 75., Kalocsai a 79., Erdélyi a 90., Ádám Jenő Rikárdó a 93. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Beri A. (0-1) a 16., Ádám Alex (0-2) a 18., Horváth K. (1-2) a 42., Ádám L. (1-3) a 71., Vadász (2-3, 11-esből) a 77., Vadász (3-3) a 83., Ádám Attila (4-3) a 92. percben.
Jók: Lázi Gy., Bodnár,  ill. az egész csapat.

Vezetőedzői értékelés

Szabó László: - Tudtuk, hogy nehéz lesz, de nem gondoltuk, hogy ennyire... A két hét szünet nagyon érződött  a játékunkon.  Helyzet kihasználásunk egyenesen katasztrofális volt. Végül szerencsés győzelmet arattunk, ami töretlen győzni akarásunknak volt köszönhető.  Az utolsó percig akartuk a győzelmet!
Szaniszló Richárd:  -  Le a kalappal  a csapat előtt. Otthon azt mondták: ne menjünk el mert húszat kapunk. Többet támadott az ellenfél, de minimum döntetlent  érdemeltünk volna. 3-1-es vezetésünknél a játékvezető ajándék büntetővel hozta vissza a meccsbe a hazaiakat. Ettől függetlenül gratulálok nekik. A mi csapatunkra pedig büszke vagyok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése