2022. november 7., hétfő

Aszaló - Sajószentpéter 0-1 (0-0)

Fotó: archív

A bajnokság 13. fordulójában hazai pályán fogadta együttesünk Sajószentpéter gárdáját. Csapatunk gyorsan leadta előnyét a bajnokságban, miután küzdelmes mérkőzés végén a 89. percben szerzett találattal a vendégek szerezték meg a három bajnoki pontot.

Megyei II. osztály, Észak csoport, 13. forduló

Aszaló SE - Sajószentpéter SZSE 0-1 (0-0)

Aszaló, 50 néző. Játékvezető: Csikai György Zsolt (Szutorcsik Gyula, Géresi Gábor)
Aszaló: Kiss B. - Ruszó, Ujfalusi, Lázi Gy., Meczkó - Erdélyi, Bodnár, Horváth K., Ádám - Vadász, Lázi L. Vadász, Erdélyi, Bodnár, Lázi L., Újfalusi, Meczkó (Lakatos N.), Ádám A., Horváth K., Lázi Gy. Edző: Szabó László.
Sajószentpéter: Viktor Á. - Balázs T., Csendi, Nagy B., Kovács A., Orosz, Márton M., Bálint Cs., Válint, Halász, Bartók. Elnök: Pasiczki Csaba.

Csere: Balogh T. helyett Halász az 50., Nagy M. helyett Kovács A. a 65., Ruszó helyett Lakatos V. a 67., Orosz helyett Taskó a 72., Meczkó helyett Lakatos N. a 75. percben.
Sárga lap: Bodnár az 56., Csendi az 57., Vadász az 58., Kovács A. az 58., Válint a 87.
Piros lap: -
Gólszerző: Márton (0-1) a 89. percben.
Jók: senki, ill. az egész csapat. 

Vezetőedzői értékelés

Szabó László: - Kaptunk egy mélyütést a jól és lelkesen játszó vendégektől. Ez van, ha sem fejben, sem akarásban nem tudunk egy elfogadható szintet hozni. Oda a kiharcolt előnyünk, kezdhetünk mindent elölről! Gratulálok a vendégeknek!
Pasiczki Csaba: - 90 percen keresztül fegyelmezetten és jól játszó csapatunknak a meccs végén sikerült megszerezni a győzelmet. További sok sikert a jól játszó Aszalónak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése