2023. augusztus 28., hétfő

Aszaló - Szikszó 6-0 (3-0)

Vadász Róbert és Horváth Krisztián is duplázott

Magabiztos győzelemmel kezdte a bajnokságot csapatunk vasárnap délután hazai pályán. A tikkasztó hőség ellenére is szépszámú közönség előtt 6-0-ra győzte le Szikszó gárdáját a szomszédvári rangadón nyáron alapos vérfrissítésen átment együttesünk. Horváth Krisztián és Vadász Róbert is duplázni tudott, valamint Ádám Attila és Dányi János volt még eredményes.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Vármegyei II. osztály, Észak csoport, 1. forduló

Aszaló SE - Szikszó FC 6-0 (3-0)

Aszaló, 200 néző. Játékvezető: Porcs Tamás (Sohajda Martin, Géresi Gábor).
Aszaló: Komlóssy - Ruszó, Lázi, Roha, Meczkó - Figeczki, Bodnár, Horváth K., Lencsés, Ferenczi - Vadász. Szakosztályvezető: Szabó László.
Szikszó: Czimbalmos P. - Balog, Marincsák, Keresztesi, Horváth L., Molnár D., Cservenyák, Varga Zs., Szita, Faludi, Kiss J. Edző: Ártim Csaba.

Csere: Meczkó helyett Ádám a 46., Kiss J. helyett Bancsók a 46., Horváth L. helyett Krajnyák a 46., Varga Zs. helyett Vaszil az 58., Lázi helyett Mata az 59., Horváth K. helyett Dányi az 59., Ruszó helyett Bozó az 59., Ferenczi helyett Márton az 59., Vadász helyett Ganyi az 59., Faludi helyett Nánási a 67., Vaszil helyett Varga az 85. percben.
Sárga lap: Szita a 84. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Vadász (2), Horváth K. (1-0) a 17., Vadász (2-0) a 22., Horváth K. (3-0) a 31., Vadász (4-0) az 53., Dányi (5-0) a 75.,  Ádám (6-0) a 78. percben.
Jók: az egész csapat, ill. senki.

Vezetőedzői értékelés

Szabó László: - Extrém időjárásban a gólok számát tekintve maradt még a csapatban. További sok sikert Szikszónak.
Ártim Csaba: - Szomszédvárak csatájában nem léptünk előre. Gratulálok a hazai csapatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése