2023. szeptember 4., hétfő

Onga - Aszaló 2-8 (1-6)

Erdélyi Roland volt Onga ellen a legeredményesebb
(Fotó: archív)
A Vármegyei II. osztály Észak csoportjának 2. fordulójában Ongára látogatott együttesünk. A gólzáporos idénykezdet után folytatódott csapatunk eredményes játéka, hiszen ezúttal nyolc gólt szerezve gyűjtötték be a három bajnoki pontot Bodnár Csabáék. Erdélyi Roland mesterhármast, Lencsés Gergő és Vadász Róbert duplázott, valamint Dányi János volt még eredményes.

Vármegyei II. osztály, Észak csoport, 2. forduló

Onga SE - Aszaló SE 2-8 (1-6)

Onga, 20 néző. Játékvezető: Ebergényi Zoltán (Kalló Zsolt, Fogarassy Róbert).
Onga: Jaksi - Szabó Z., Bóta, Szajkó, Nagy D., Kleine, Csizmár, Szakáczki, Hajkó, Hegedüs, Horváth N. Edző: Tóth Richárd.
Aszaló: Komlóssy - Ruszó, Roha, Bodnár, Ádám - Figeczki, Erdélyi,  Lencsés, Horváth K., Ferenczi, Vadász. Szakosztályvezető: Szabó László.

Csere: Lencsés helyett Mata a 46., Vadász helyett Dányi a 46., Hegedűs helyett Szakácsa a 46., Ruszó helyett Márton az 57., Hajkó helyett Gulyás a 67., Nagy D. helyett Galamb a 69. percben.
Sárga lap: Erdélyi a 82. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Erdélyi (0-1) a 4., Vadász (0-2) az 5., Bóta (1-2) a 9., Lencsés (1-3) a 34., Lencsés (1-4) a 37., Vadász (1-5) a 44., Erdélyi (1-6) a 45., Szajkó (2-6) az 51., Erdélyi (2-7) a 78., Dányi (2-8) a 88. percben.
Jók: senki, ill. az egész csapat.

Vezetőedzői értékelés

Tóth Richárd: - Teljesen egyetértek a kollégával. Sok sikert Aszalónak.
Szabó László: - Jól kezdtük a mérkőzést, majd érthetetlen módon átadtuk a kezdeményezést a hazaiaknak. Az sem lett volna meglepetés ha a hazaiak kiegyenlítenek. Később megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. A továbbiakban sok sikert az Ongának!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése