2023. szeptember 19., kedd

Mályinka - Aszaló 1-4 (1-0)

Horváth Krisztián ezúttal mesterhármast szerzett
(Fotó: archív)
A Vármegyei II. osztály Észak csoportjának negyedik bajnoki fordulójában Mályinkára látogatott együttesünk. A találkozót a hazai gárda kezdte jobban, aminek következtében egy gólos vezetéssel vonulhattak a szünetre, ám a második játékrészben Horváth Krisztián vezérletével megfordította az eredményt és ezzel megnyerte csapatunk az összecsapást.

Vármegyei II. osztály, Észak csoport, 4. forduló

Mályinkai SE - Aszaló SE 1-4 (1-0)

Mályinka, 40  néző. Játékvezető: Oscsenda András (Szaniszló-Szabó Máté, Leveleki Géza)
Mályinka: Fürjes - Kótai, Kelemen, Madarász, Dányi József, Jónás, Rapp, Mészáros, Kónya, Pál-Kutas, Bogdán. Edző: Pál István.
Aszaló: Komlóssy - Ruszó, Fizer, Lázi Gy., Márton - Erdélyi, Bodnár, Figeczki, Lencsés, Ferenczi - Horváth K. Szakosztályvezető: Szabó László.

Csere: Kótai helyett Schveiczer a 67., Fizer helyett Mata a 68., Lencsés helyett Dányi János a 70., Ferenczi helyett Bozó a 72., Madarász helyett Kiss a 80. percben.
Sárga lap: Horváth K. a 25., Fizer a 28., Bodnár a 33., Jónás a 70. percben.
Piros lap: Mészáros az 55. percben.
Gólszerző: Kelemen (1-0) a 2., Horváth K. (1-1) a 49., Lencsés (1-2) az 53., Horváth K. (1-3) a 61., Horváth K. (1-4) a 89. percben.
Jók: senki, ill. Horváth K. (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.

Vezetőedzői értékelés

Bartók Zoltán, technikai vezető: - Sajnos megismétlődött a múlt heti mérkőzés, 45 percig bírjuk, aztán elfárad a csapat. Egy jó ellenfél ellen megpróbáltunk mindent, de ennyire futotta.
Szabó László: - 30 perc kellett, hogy felébredjen a csapat. A bekapott gól után már próbáltunk játszani, amennyit a kispálya megengedett, de az első 30 és az utolsó 20 perc megmutatta hibáinkat. További sok sikert a hazai csapatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése