2023. november 20., hétfő

Boldva - Aszaló 1-3 (1-3)

Listavezetőként telel csapatunk
(Fotó: archív)
A 2023/2024-es bajnoki idény utolsó őszi fordulójában együttesünk Boldvára látogatott, ahol az első félidőben hat perc alatt háromszor volt eredményes csapatunk, amivel megalapozta a három pont sorsát, hiszen a hazaiak csak egyszer tudtak rá érdemben válaszolni. Győzelmével a tabella élén zárta a 2023-as évet az Aszalói Sportegyesület, három pont előnnyel az üldöző Izsófalva SE, míg 10 pontos fórral a harmadik helyezett Sajóvámosi SK előtt.
Tabella: ide kattintva!

Vármegyei II. osztály, Észak csoport, 13. forduló

Boldva KSE - Aszaló SE 1-3 (1-3)

Boldva, 150  néző. Játékvezető:  Tóth I. Tibor (Porkoláb Marcell, Ács Koppány).
Boldva: Kozák - Csáki, Magyar, Hudi, Rusznyák, Horváth R., Horváth I., Ruszó M., Varga L., Ruszó B., Mida. Edző: Váradi Béla.
Aszaló: Korály - Ruszó Á., Lázi, Roha, Márton - Erdélyi, Fizer, Bodnár, Horváth K., Ádám A. - Ganyi. Szakosztályvezető: Szabó László.

Csere: Varga L. helyett Fángli a 46., Horváth K. helyett Dányi a 46., Márton helyett Ferenczi a 64., Ganyi helyett Bozó a 67., Roha helyett Mata a 77., Ruszó B. helyett Váradi B. a 77., Mida helyett Sipos a 77. percben.
Sárga lap: Magyar a 82. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Ádám A. (0-1) a 19., Horváth K. (0-2, 11-esből) a 21., Erdélyi (0-3) a 25., Csáki (1-3) a 35. percben.
Jók: az egész csapat, ill. mindenki.

Vezetőedzői értékelés

Váradi Béla: - Egy nagyon kitűnő mérkőzést sikerült játszanunk a bajnokesélyes ellen. Sajnos volt 5 perc rövidzárlat, ami megpecsételte sorsunkat. Köszönjük mindenkinek, aki bármilyen formában támogatta a csapatot ebben az évben! Tökéletes játékvezetés!  
Szabó László: - Majdnem tökéletes ősz volt. Köszönjük az önkormányzat és támogatóink egész éves segítségét. Jó pihenést és kellemes ünnepeket  az egész futball társadalomnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése