2023. november 6., hétfő

Aszaló - Hernádnémeti 6-1 (2-0)

Hárman is dupláztak Hernádnémeti ellen
(Fotó: archív)

 A forduló rangadóját játszotta együttesünk szombaton délután a bajnokság 11. játéknapján hazai pályán Hernádnémeti ellen. A találkozó a vártnál jóval simábban alakult, miután együttesünk remek és gólerős játékkal rukkolt elő, így magabiztosan gyűjtötték be az újabb három pontot Lencsés Gergőék. 

Vármegyei II. osztály, Észak csoport, 11. forduló

Aszaló SE - Hernádnémeti SE 6-1 (2-0)

Aszaló, 100 néző. Játékvezető: Gyüre Levente (Hankó Attila, Kasuba Dániel)
Aszaló: Ferenczi - Márton, Lázi, Roha, Ádám - Erdélyi, Bodnár, Horváth K., Lencsés - Dányi, Ganyi. Szakosztályvezető: Szabó László.
Hernádnémeti: Magyar M. - Lakatos E., Lipták, Koppány, Orosz, Dobos G., Gyurgyánszki, Galyas, Szendrei, Berta, Novotny. Edző: Kertész Gábor.

Csere: Dányi helyett Fizer az 51., Novotny helyett Hajdu az 57., Koppány helyett Horváth D. az 57., Galyas helyett Görcsös az 57., Ganyi helyett Bozó a 62., Magyar helyett Gyöngyösi a 64., Berta helyett Jávorszki a 64., Lencsés helyett Vermes a 73., Lipták helyett Smidt a 76. percben.
Sárga lap: Lipták a 28., Márton a 43., Bozó a 65. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Lencsés (1-0) a 3., Erdélyi (2-0) a 7., Horváth K. (3-0) az 51., Horváth K. (4-0) az 58., Lencsés (5-0) a 72., Dobos (5-1) a 76., Erdélyi (6-1) a 82. percben.
Jók: az egész csapat, ill. Magyar M. (a mezőny legjobbja), Szendrei, Dobos G.

Vezetőedzői értékelés

Szabó László:
- Az idény legjobb játékával nyertünk egy rangadót, az egész mérkőzést kézben tartva ilyen különbséggel is megérdemelten. További sok sikert a vendégeknek.
Kertész Gábor: - A tabellán elfoglalt helyezések alapján, rangadónak kellett volna lennie. Ehelyett eljöttünk bohócot csinálni magunkból. Tudom, lehet rosszul játszani, de ilyen lélektelenül nem! Gratulálok a hazai csapatnak. Ilyen különbséggel is megérdemelten győztek. Remélem, nem haragszik meg kollégám, ha azt mondom: kapusunk volt a mezőny legjobbja. Jó játékvezetői hármas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése