2024. május 21., kedd

Aszaló - Sajószentpéter 3-1 (3-0)

Bajnok az Aszalói Sportegyesület!

Történelmének 75. születésnapján megnyerte a vármegyei II. osztály Észak csoportját az Aszalói Sportegyesület. Csapatunk a hétvégén hazai pályán, Sajószentpéter ellen biztosította be a bajnoki címet, így három fordulóval a bajnokság vége előtt matematikailag is biztossá vált az újabb aranyérem.

Vármegyei II. osztály, Észak csoport, 23. forduló

Aszaló SE - Sajószentpéter SZSE 3-1 (3-0)

 
Aszaló, 100 néző. Játékvezető: Tóth I. Tibor (Kovács Attila, Horváth Dóra).
Aszaló: Éliás - Ruszó, Lázi, Roha, Meczkó - Erdélyi, Mészáros, Bodnár, Lencsés, Ganyi - Horváth K. Szakosztályvezető: Szabó László.
Sajószentpéter: Hauberger - Halász, Balázs T., Válint, Kovács A., Orosz, Bálint Cs., Szikora, Taskó, Nagy B., Lőkös. Csapatvezető: Pallós Szabolcs.

Csere: Bálint helyett Csendi a 37., Orosz helyett Tóth A. a 46., Kovács helyett Sándor a 63., Tóth A. helyett Batykó a 65., Ganyi helyett Bozó az 57., Lencsés helyett Dányi a 72., Fizer helyett Bodnár a 79., Horváth K. helyett Glonczi M. a 84., Meczkó helyett Vermes a 84. percben.
Sárga lap: Kovács A. a 60., Válint a 81. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Mészáros (1-0) a 23., Lencsés (2-0) a 36., Lencsés (3-0) a 43., Kovács A. (3-1) a 62. percben.
Jók: az egész csapat, ill. mindenki.

Vezetőedzői értékelés

Szabó László: - Az egyesület alapításának 75. évfordulóján szereztük meg a bajnoki címet. Gratulálok és köszönet mindenkinek, akinek bármilyen szerepe volt ennek a sporttörténelmi bajnoki címnek az elérésében.
Pallós Szabolcs: - A sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. Ezért most csak gratulálni tudnunk az Aszaló bajnoki címéhez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése