2024. május 26., vasárnap

Hernádnémeti - Aszaló 0-5 (0-1)

Fiatalokkal a kispadon
(Fotó: boon.hu)

Újabb rangadót nyert csapatunk a bajnokság 24. fordulójában, miután Hernádnémeti vendégeként magabiztos győzelmet arattak Bodnár Csabáék. Együttesünk kispadján négy utánpótlás korú labdarúgó foglalt helyet, majd léptek pályára mindannyian. Közülük a 16 esztendős Glonczi Dzsúlió saját nevelésű játékosként debütált a felnőtt csapatban.

Vármegyei II. osztály, Észak csoport, 24. forduló

Hernádnémeti SE - Aszaló SE 0-5 (0-1)

Hernádnémeti, 100 néző. Játékvezető: Tóth János. (Balogh Tamás, Porkokáb Marcell).
Hernádnémeti: Csontos - Berta, Koppány, Dobos D., Szendrei, Pálinkás, Lipták, Orosz A., Lakatos, Török, Orosz T. Edző: Kertész Gábor.
Aszaló: Éliás - Ruszó, Bozó, Lázi Gy., Márton - Erdélyi,  Mészáros, Bodnár, Fizer - Dányi, Horváth K. Szakosztályvezető: Szabó László.

Csere: Orosz helyett Barcsa a 16., Dobos helyett Smidt a 46., Dányi helyett Glonczi M. a 46., Márton helyett Vermes a 65., Bozó helyett Ónodi a 66., Lipták helyett Gyurgyánszki a 68., Berta helyett Jávorszki a 68., Koppány helyett Nagy L. a 68., Ruszó helyett Glonczi Dzs. a 75. percben.
Sárga lap: Orosz a 35., Lakatos a 87. percben.
Piros lap: -
Gólszerző:
Horváth K. (0-1) a 31., Bozó (0-2) az 58., Erdélyi (0-3) a 61., Bozó (0-4) a 64., Horváth K. (0-5) a 72. percben.
Jók: Pálinkás, Szendrei, Smidt, Lakatos, ill. az egész csapat. 

Vezetőedzői értékelés

Kertész Gábor: - Aki itt volt az látta, aki nem az csak a végeredményt olvassa. A tavasz legjobb meccsén focizni kellett volna nem egymással foglalkozni. 45 perc foci, majd az öltözői balhé el is döntötte a mérkőzést! Gratulálok egyes embereknek. Megérdemelt vendég siker. Gratulálok a bajnoki címhez Aszalónak! Újra egy remek játékvezetői hármas!     

Szabó László:
- Megérdemelt győzelem. Gratulálok a csapatnak. A cseresorunk átlagéletkora nem érte el a 18 évet. A továbbiakban sok sikert a hazaiaknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése