2024. június 10., hétfő

Aszaló - Boldva 4-0 (2-0)

Veretlenül zárta a bajnokságot az Aszalói Sportegyesület

A 2023/2024-es bajnoki idény záró fordulójában hazai pályán fogadta csapatunk Boldva együttesét. A találkozó igazi futballünnep volt községünk számára és az Aszalói Sportegyesület számára, hiszen amellett, hogy a bajnoki címet ünnepelhette csapatunk és szurkolói, a sportegyesület megalapításának 75. születésnapját is köszönthették a mérkőzésre kilátogatók. A találkozót Ganyi Ádám duplájának, valamint Erdélyi Roland és Horváth Krisztián találatának köszönhetően magabiztosan nyerte meg csapatunk, így veretlenül nyerte meg a bajnokságot az Aszalói Sportegyesület. Az összecsapáson Rusz Roland személyében pedig újabb saját nevelésű aszalói fiatal mutatkozott be a felnőttek között.
A mérkőzésről készült galéria ide kattintva megtekinthető!

Vármegyei II. osztály, Észak csoport, 26. forduló

Aszaló SE - Boldva KSE 4-0 (2-0)

Aszaló, 300 néző. Játékvezető: Kalló Zsolt (Szaniszló-Szabó Máté, Kasuba Dániel).
Aszaló: Éliás - Ruszó, Lázi, Roha, Meczkó - Erdélyi, Bodnár, Mészáros, Ganyi - Horváth K., Bozó. Szakosztályvezető: Szabó László.
Boldva: Lakatos D. - Hudi, Farkas, Ruszó, Rusznyák, Harmati, Varga L., Asztalos, Rácz, Váradi, Hevele. Edző: Váradi Béla.

Csere: Bozó helyett Fizer az 53., Meczkó helyett Márton az 59., Asztalos helyett Sipos a 60., Bodnár helyett Figeczki a 68., Ganyi helyett Vermes a 68., Horváth K. helyett Rusz a 77., Váradi helyett Valeán a 86. percben.
Sárga lap: Lázi a 20. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Ganyi (1-0) a 38., Erdélyi (2-0) a 41., Horváth K. (3-0) az 52., Ganyi (4-0) az 55. percben.
Jók: az egész csapat, ill. mindenki.

Vezetőedzői értékelés

Szabó László: - Köszönöm az önkormányzat és polgármester úr egész éves támogatását, valamint a csapat támogatóinak segítségét, amely hozzájárult az eredményes szereplésünkhöz. Köszönöm a csapat hozzáállását és eredményes játékát.
Váradi Béla: - Elsősorban gratulálok Aszaló bajnoki címéhez! Sok sikert nekik a megyei I-ben. Köszönöm a csapat tavaszi hozzáállását. A kitűzött célt egy nagyszerű tavasszal elérte a csapat. Külön megköszönöm Sipos László elnök úrnak az irántam mutatott bizalmát. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen sportemberrel dolgozhattam együtt. Sok elnök példát vehetne róla. Köszönöm  az önkormányzat és azoknak a támogatását, akik segítették a csapatot. Köszönöm azoknak, akik ma eljöttek. Hajrá Boldva!

1 megjegyzés: