2019. augusztus 25., vasárnap

Bódvaszilas - Aszaló 1-4 (1-1)

Lázi László három góllal vette ki a részét a bódvaszilasi sikerből
Első idegenbeli fellépésén is megszerezte a három bajnoki pontot csapatunk. A bajnokság 3. fordulójában az eddig hibátlan Bódvaszilas otthonába látogatott együttesünk, ahol meglehetősen foghíjas gárdával, de magabiztosan sikerült győzedelmeskedni. Lázi László megszerezte első mesterhármasát a szezonban, Dányi János két gólpasszal debütált, valamint első alkalommal léphetett pályára a felnőtt csapatban a mindössze 16 esztendős Bukszár Milán.

Megyei II. osztály, Észak-csoport 3. forduló

Bódvaszilas - Aszaló 1-4 (1-1)

Bódvaszilas, 50 néző. Játékvezető: Porcs Tamás (Turnyánszki Attila István, Barnák Ádám Zoltán)
Bódvaszilas: Csáki - Rémiás, Varga P., Kovács, Takács, Hankó, Varga R., Fialka, Bári L., Varga Zs., Csikó. Edző: Szabó Béla.
Aszaló: Váradi - Szegő, Stefán, Horváth K., Meczkó - Balogh, Kiss, Ádám - Dányi, Lázi, Bari. Vezetőedző: Hanyecz Béla.

Csere: Bári L. helyett Bári K. az 54., Bari helyett Krajnyák B. az 54., Fialka helyett Bubenkó az 57., Kovács helyett Rémiás a 67., Varga R. helyett Frank a 73., Varga Zs. helyett Horváth M. a 73., Kiss helyett Bukszár a 73. percben.
Sárga lap: Kiss a 20., Hankó a 35., Varga Zs. a 40. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Csikó (1-0) a 6., Horváth K. (1-1) a 24., Lázi (1-2) a 46., Lázi (1-3) az 50., Lázi (1-4) a 72. percben.
Jók: Takács, ill. Lázi (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.
Ifi: 4-0.

Értékelés

Lukács Martin csapatvezető: - Az első félidőben még tudtuk tartani a tempót a jól játszó vendégek ellen. Szünet után megérdemelten nyert az Aszaló. A csapat jobbulást kíván „fehér csizmás” társunknak!
Hanyecz Béla: - Már az első félidőben eldönthettük volna a meccset, de akkor még kimaradtak a helyzetek, A második játékrészben egyértelmű volt a fölényünk, ami gólokban is megmutatkozott, Gratulálok a csapatnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése