2013. március 11., hétfő

Heti program


 A héten a keddi, szerdai, csütörtöki napokon tréningeznek csapataink, annak jegyében, hogy megszerezzék csapataink az első tavaszi győzelmüket. A felnőtt keret kedden és csütörtökön 16 órától, míg az ifjúsági csapat szerdán 16 órától edz az aszalói futballpályán. Hétvégén már egy félórával később kezdődik a bajnoki, így 13 és 15 órától játszanak kedvenceink hazai környezetben, Abaújszántó ellen.

4 megjegyzés:

  1. Olyan rosszan nem kezdtétek a tavaszt csak két zacskóval.... sebaj közdjetek azért az első győzelemért, hátha hétvégén meglessz!! :D :D Lehet kevés az a 3 edzés tegyetek péntekre is hogy frissek legyenek a fiúk :D:D

    VálaszTörlés
  2. Nem kell elkeseredni... Abaúj ellen van esély a pontszerzésre :) aztán lehet írogatni az edelényi sztároknak :P

    VálaszTörlés
  3. Jobban is jártatok hogy elmaradt a hétvégén a forduló nem hiszem hogy jótett volna 3 vereség!!! amatörök hol vagytok ti hozzánk:)

    VálaszTörlés
  4. Azért az érdekes hogy néha úgy döntesz, beírod ennek az amatőr honlap címét írsz valami kedveset névtelenül és lelépsz. Biztos nektek nincs ilyesmi, ahol megnyilvánulhatsz... De örülök, hogy figyelemmel kíséred egy "amatőr" csapat sorsát, igazán példamutató! ;)

    VálaszTörlés